Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fontosabbak a barátai? Mit tegyek? Fogadjam el?
Figyelt kérdés
Mindennap találkozunk,de csak ilyen este fél kilencre mehetek át,mert addig ott vannak a barátai mindennap.Akkor meg megnézünk egy filmet,de nem is beszélgetünk,semmi,mert mire vége a filmnek annyit mondd hogy késő van,elkisér egy ideig...(de kb 15 percre lakom tőle,szóval ezidő alatt sem beszélgetünk)...2014. dec. 23. 17:17
1/7 anonim válasza:
Szóval ő a párod? Ez inkább csak haver szint. Vagy az se.
3/7 anonim válasza:
Ha elég friss a kapcsolat, akkor megérteném a helyedben.
Ha ő lesz a nagybetűs "Ő" akkor idővel nem lesz ilyen gondotok. :)
4/7 A kérdező kommentje:
Fél éve vagyunk együtt.
2014. dec. 23. 17:25
5/7 anonim válasza:
Akkor pedig unalom jöhet szóba. Menjetek el valahová együtt, táncolni vagy ilyesmi.
6/7 anonim válasza:
Ha már félév után unjátok egymást, akkor szerintem ideje ebből a dologból kilépned. Nem hiszem, hogy ő szerelmes. Én két éve vagyok együtt a párommal, és nálunk ez sosem fordult elő.. Van saját szociális életünk, találkozunk barátokkal egyedül is, de egymásnak mi vagyunk az első.
Szóval mindenkire kell időt szakítania, de nem lehetsz mindig második..
7/7 anonim válasza:
MINDEN NAP a barátaival van, rád egyetlen egy délutánt sem hajlandó szánni, egyáltalán nem beszélgettek, és a leírtakból úgy tűnik, testiség sincs köztetek. Ez se nem szerelem, se nem kapcsolat. Mi a jó neked ebben egyáltalán? Miért nem keresel olyat, akit érdekelsz is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!