Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is mostanában sokat veszekednek a párjukkal a lányok/fiuk ezekben a napokban esetleg hetekben?
Az időjárás változása miatt lehetnek az emberek kicsit ingerültebbek vagy türelmetlenebbek.
De amúgy nem hinném, hogy ez ilyen szezonális dolog lenne, pár kamaszkori veszekedésből nem érdemes túl nagy következtetéseket levonni.
Az lehet, hogy veszekedni a lányok kezdenek el, de fiúk, nem lehet, hogy néha bele kéne gondolni, hogy esetleg a veszekedés előtt az a lány elmondta már párszor, mi a problémája, csak lesza.tátok? A legtöbb lány ugyanúgy szenved ettől, mint ti, és csak végső esetben kezd veszekedést, ha már reménytelennek látja, hogy végre meghalljátok, amit mond.
Én is ilyen helyzetben vagyok.
Barátommal nem rég annyira összevesztünk hogy egy fél napra szakítottunk is. Egyébként telnes mértékben igazad van abban hogy a alányok kezdeményeznek de ennek meg van az oka. Érzékenyebbek vagyunk.
Én egyébként most annyira kiakadtam hogy konkrétan MINDENKIVEL összevesztem a semmin. A legtöbb emberrel kibékültem de még van 4 lány akit ki kéne
*engesztelni. (meg sajnos barátomat is)
Bocsi ez lemaradt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!