Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm mostanában depressziós, mit lehetne tenni?
Figyelt kérdés
Olyan apró dolgokért bántja magát pl hogy elaludt és nem ér be első órára,ok nélkül rossz kedvu,majd újra jó,stb
Elhúzódik tőlem,csúnyán beszél,nem engedi hogy hozzáérjek,csak aludni akar,elfárad a semmiben,hiába pihen egész nap estére már fáradt és még sorolhatnám
Első sorban duhkezelesi problémákra kellene segítség,mit ajánlotok?
Gondoltam az edzésre,az kifárasztaná,vagy homeopátiás szert ami anti depresszáns
Szerintetek?
2016. febr. 5. 10:31
1/3 anonim válasza:
Sajnálom a barátnődet :( Szerintem pszhiologus kéne, vagy valamilyen terápia.De ez a szülei dolga, nem tudom tudnak-e erről.Vígasztald legyél mellette.Szerintem ennyit tehetsz, esetleg beszélhetnél a szüleivel
2/3 A kérdező kommentje:
A szulei ajanlottak az antidepresszánst
2016. febr. 5. 12:36
3/3 anonim válasza:
Csak ne hagyd magára és ne idegesítsd... Egy depressziósnak ez is elég
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!