Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy depresszios lanynak semmi eselye arra, hogy valaha talaljon valakit aki oszinten szereti?
Dehogynem, miért ne lehetne esélye? :) Csak jól figyelj oda, kinek mennyire nyílsz meg, mert így sérülékenyebb leszel egy kapcsolatban is.
(Amúgy egy javítás: *szükségem)
2ève ugyanilyen cipőben jártam.
Mikor találkoztam Vele,minden megváltozott.
Azthidtem nekem se lesz már egy boldog pillanatom sem èn is depressziós voltam,anorexiás,vágdostam magam.
Mègis lett egy ember aki igazán szeret ès kihuzott ebből az egèszből.
Remènykedj ès higyj! Ne add fel soha!
Egy fontos dolog: ha tényleg depressziós vagy, akkor először is fordulj orvoshoz, mert ez tényleg komoly probléma és az a legfontosabb, hogy egészséges legyél. És hidd el, a szüleid, a barátok melletted vannak. :)
Ezután jöhet a többi probléma. A leírás alapján nehéz bármit is mondani. De én azt hiszem mindenkinek van hozzá illő párja. És biztos, hogy Neked is lesz olyan, aki az esetleg akkor is tartó betegség ellenére is szeretni fog, nem csak kihasználni akar. Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!