Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez szerintetek mit jelenthet? Többi lent! Csak normális válaszkat pls!
Figyelt kérdés
Van egy volt barátom,akivel már jó ideje(több,mint 2 éve) szakítottunk. Nagyon szerettük egymást,aztán ez a szerelem elmúlt,vagy is részéről elmondása szerint,részemről talán még nem teljesen. 1-2 ember,aki jóba van vele azt mondja,hogy már elfelejtett engem,de mikor találkozunk,teljesen mást mutat. Egy eset a sok közül: találkoztunk egyik bulizós este és már mind ketten ittunk és konkrétan majd fel falt a szemével,beszélgetés során nagyon közel kerültünk egymáshoz,'beléptünk a másik személyes terébe',alig volt köztünk néhány centi távolság,ami kapcsolatunk óta nem fordult elő és segítséget kért tőlem,de szerintem csak azt akarta,hogy megérintsem. Józanul tartja magát,de ha kicsit is iszik és oldódik,nem tudja leplezi az érzéseit. Eddig úgy hittem,túl vagyok rajta( ez a hitem tartott talán másfél évig),de most újra találkoztunk,megint voltak ilyen dolgok és most úgy érzem,hogy nem szabad elengednem őt többé..Mit kéne tennem szerintetek?2016. márc. 3. 20:14
1/2 anonim válasza:
Ezek alapján (SZEMÉLYES VÉLEMÉNY) csak ki akar használni. Vagy túl sok filmet nézetem.
2/2 anonim válasza:
Kedves kérdező, szóról szóra ugyanabban a helyzetben vagyok, mint te. Én próbálom visszaszerezni őt, eddig úgy látom, talán menni fog. Egy próbát szerintem neked is megér.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!