Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vagyok normalis ugye?
Masfel eve vagyok egyutt a baratommal, 20 eves lany vagyok, autoimmun es pajzsmirigy alulmukodesem van ehhez tarsult az alopecia areata nevu betegseg.. Magyarul PAROKAT hordok(alig van sajat hajam)
Az elejen kb 8 honapig nagyon jol kijottunk baratommal.. Aztan amikor egyre jobban elkezdett hullani a sajat hajam akkor befordultam es egyre hisztisebb feltekenyebb vagyok..mar akkor kiakadok ha csak ra nez egy lanyra. Uristen nagyon gaz .tudom :/
Zavar hogy vannak jobbak ( en sem vagyok csunya zold szem, kreol bor,172 cm 58 kg , kondiba jarok adok a kulsomre)de azert jobbak mert nekik van az ami nekem nincs. Baratomm tudja a betegsegem NEM ERDEKLI !!!! neki igy kellek!!! De mar nemtud elviselni.minden eggyes nap ugyanaz a hiszti folyton azt mondom hogy neked tuti mas kell stb. Ezerszer mondta el ,hogy ot nem erdekli mas. Keptelen vagyok hinni. En gyulolom magam!!!!!! Utalom hogy 2szemelyisegem van. Az egyik szep fiatal csinos lany.a masik meg egy haj nelkuli idegen. Kezdek teljesen kiborulni. El fogom vesziteni a baratomat es errol egyedul en tehetek
Segitsetek !
Járj terápiára, vagy valami ilyesmire.
Növeld az önbizalmad, semmiképp se a barátodon vezesd le ezt az egészet, ez a te "problémád" ne zúzísd rá. Annyi önuralom meg legyen benned, hogy visszafogod a hisztit.
Am nem is értelek, neki úgy kellesz, ahogy vagy akkor meg miért csinálod ezt? Az a fontos, hogy szeretitek egymást, de mondom, ha ennyire elfajult a dolog, akkor járj ilyen önbizalom növelő terápiára vagy foglálkozásokra.
Nagyon sajnálom, hogy beteg vagy :( De egyben nagyon szerencsés is!
Szerintem gyönyörű lány lehetsz, és nem számít a paróka, ha számítana ez, akkor nem lenne együtt veled. Ha pedig látsz egy lányt pl. Utcán, nem tudhatod, hogy neki milyen baja lehet. Én például azt hittem, hogy teljesen egészséges vagyok, aztán kiderült, hogy súlyos máj betegségem van. Élet/halál közt voltam, de megmentettek. Nem szabad utálnod magad, hiszen élsz, és teljes életet tudsz élni. Nem vagy csúnya szép,vékony/magas vagy, amit sokan irigyelnek :), van barátod. Lehet, hogy más lányok nem is tudnák elképzelni, hogy min mentél keresztül... csak irigykednek rád. ;)
jaj, amikor jobb alapotban vagy mond meg neki hogy a betegseg teszi ezt veled, es akar ezt az kerdest is mutasd meg neki.
volt egy no, rakos volt, es mar csak 2 honapot josoltak neki, ez a beteg no, osszesorvadt borrel, haj nelkul, egy kerekes szekben varta a veget, es egyszer egy igen erdekes dolog jutott az ewebe: a baratait megkerte, hogy vetkoztessek anyaszult meszrlenre, es toojak egy tukor ele, egy hagyjak ott, hagy gondolkozzon. 20 percet toltott a rukor elott, ami eztan jott, az a csoda, a no fel even belul kigyogyult a rakbol. mert az aszalt, mozdulatlan , reszketo ven twsteben is talalt valami szepet. csak szand el magad, es hihetetlen nehez, de ulj a tukor ele, es
talalj valami szepet magadban, ahogy mo dtad ,hogy szep lany vagy, nem lessz nehez dolgod :)
velem is igy volt , egy elnyomott genyo kislanybol lett egy zszep magabiztos viam lany. nehez leulni, es szembesulni vele, de ha megteszed, tobbet nem fogaz felni tolle, nem lessz hibad :) sok sikert. bocsi, veletlen lett 2-be elkuldve :D
Itt azzal van a baj, hogy te saját magadat nem fogadod el, amit részben megértek, hiszen nyilván nem ez a legjobb állapot. Te bízol a barátodban, csak önmagadat olyannyira nem fogadod el, hogy mindenkit szebbnek tartasz magadnál. A barátod pedig mindenkinél szebbnek tart téged és ez a legfontosabb!
TUdom,hogy nehéz neked és sajnálom. Fordulj bátran szakemberhez, ő segíteni fog neked! Megszabadulsz ezektől a gondolatoktól és minden rendben lesz :) Hiszen ez a vágyad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!