Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek ez normális?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez normális? Többi lent.

Figyelt kérdés

A következőkben a véleményetekre vagyok kíváncsi. Igyekszem rovid lenni.

18 éves srác vagyok és vidéken élek. Hiszitek vagy sem, nem volt még lány barátom/nőm. A legérdekesebb az egészben, hogy nem is nagyon hiányzott. Csak, hogy most már itt az egyetem és hát, kezd egy picit ciki lenni.

Mindig is különc voltam, (de nem feltétlen önszántamból hanem így alakult)nem nagyon érdekeltek a többiek hülyeségei, jó tanuló voltam/vagyok, de a versenysport és az egyéb "felnőtt" hobbik (szakmai témák) elvették az időmet a lányoktól. Ezek miatt iskolába is keveset jártam valamint a suli is nem koedukált volt. :D Csajozás esélye szinte zéró.

Persze azért lett volna alkalmam, meg volt egy kevéske (3-5 szerintem ez bőven átlagon aluli)lány akinek tetszettem, de nem igazán érdekelt (ezt lehet h csak bebeszéltem magamnak visszagondolva... xD), kínosnak tartottam és nem is voltak valami vonzóak (állítólag válogatós vagyok) alkatilag és/vagy intellektuálisan (ezt viszont máig állítom). :)

Aki pedig nekem tetszett az vagy foglalt vagy nem a korosztályom (pl.: nem akarok kikezdeni 13 éves lánnyal). Elég félénk és konzervatív vagyok abban a tekintetben, hogy például nagyon utálok buliba járni. Nem tartom komolynak az egyéjszakás kalandokat és tiszta szívből utálom az alkoholt (ez valahogy mindig negatívumként ütközik ki :O ). Magamat egyébként, alkatilag az átlagnál jobbnak értékelem, de valahogy ez kevés.

Barátaim is relatíve kevesen vannak, pedig igyekeztem mindig segítőkésznek vagyok lenni. Azt látom, hogy azért nem mernek beszélgetni, mert úgy néznek rám mint valami különcre mert másképp viselkedek, és gondolkodok.

Ha valahol szóba jött a barátnő téma, akkor hárítottam és kicsit kellemetlenül éreztem magam. Mostanában rugalmasabban kezelem az ilyen helyzeteket családon belül és kívül, de ebben az is benne van, hogy megszoktak ilyennek.

Kapcsolatokat egyébként egyre jobban teremtek es ebben sokat segített az egyetem, de ennek ellenére egyre magányosabbnak érzem magam, főleg ahogy látom, hogy az ismerőseimnek már mind van/volt valamilyen kapcsolatuk. Ilyenkor azzal vigasztalom magam (részint okkal), hogy hát az olyan is...

Bocsi a helyesírási hibákért, a hmm hosszú szövegért és a sokszor érthetetlen felépítésért, de telóról vagyok es úgy írom ahogy jon. :D

2016. febr. 28. 20:44
 1/6 anonim ***** válasza:

Csak más a világ látásod és éretten gondolkozol ez nem baj :)

És ha magányosnak érzed magad probbálj többet lenni a barátaiddal és ha igy is magányos vagy akkor meg kezdj el kereni egy érett lányt ;)

2016. febr. 28. 21:11
 2/6 A kérdező kommentje:
na itt ez a keresni. De hogyan!? :D
2016. febr. 28. 21:49
 3/6 anonim ***** válasza:
Ahol ertelmes embereket talalsz ott:) es ha nem vagy nagyon bwtortalan akkor jkobb lenne eloben :) konyvtar suli(hazi nyulra azert ne loj ha nam muszaj) :) legyel bator es sugarozd a szepet es a jot :) mindig legyen valami beszed tema a fejedben es ha szimpatizal veled a csaj akkor nyeo vagy ;)
2016. febr. 28. 22:19
 4/6 A kérdező kommentje:
még jó hogy élőben. :D Azért elég hülyén néznék ki az egyetemi könyvtárban. Megmondom őszintén utálom az üres fecsegést és hát akik bent is vannak átlag 4-6 évvel idősebbek. :D, de azért vannak más helyek is. Ez a beszédtéma... gyakorolni kéne sokat. Mindenesetre köszönöm a tanácsokat! :)
2016. febr. 28. 22:38
 5/6 anonim ***** válasza:

Én is ilyen vagyok :) csak engem azért is kinéznek mert "tisztasásmániás bagyok" ( ebben van valami pl nem fogom meg a kilincset a wcben csak wc papîrral nem teszem le a táskámat a földre aki hozzányul a cuccomhoz kicsit megtördelem az ujjait megmondtam nekik hogy lesz problémájuk ha hkzzá érnek és aikor igy direkt cukkolnak vele akkor bizony zongorázok az ujpercein )

Es nekem tetsző ruhában járok(bőrcsizma ,nagypapás cuccok,paracord karkotő ,kötött gyapjú pulcsi elegáns viseletekben megyek)

Szajok mindenki fejére suli eleje ota olyan ertelemben hogy nem igazán igyekszem arátokat szerezni mert hogy már minek 2 évre és stb tehát kicsit szar hogy egész nap senki nem szol hozzám vagy ha mégis csak azért merg senki más ismerőse nincs ot vagy érdekből vagy hogy piszkáljon kocsoit kezdem unni de jön a nyár és nekem is elég jó testem van (legjobb a suloban) és nyáron csajozok majd és sok barátot gyüjtők majd meg. ameglévő 3 mmal megyek helyekre bulokra koncertekre stb +még ez a szar borus idő is rátesz egy lapáttal a depis hangulatomra szoval eléggés szrr de jobb moimt egy waldorf igazábol qurva szrr gondolkodtam hogy megolol magamat de azzal csak nyerene ezg a sok fssz inkább elérek valami qurva nagyot vagy kihuzok a picsbe külföldre és egy amerikai kocsmában fogok dolgozni a canadai amerikai határon az is jobb mint itt magyaron lenni a sok pocs kozott en mindig os amerikába vágytam ha kell inkább ott fetrengek a pusztában vagy kimegyek azg alaszkai vadonba 2 puskával és egy adag lőszerrwl meg egy jó késsel meg egy sátorral stb vagy a sivatagba vagy megszökök itthonrol a. Sguleimtol komegyek amerikába kereseke gy kos penzt es utána értesitem a családot hogy jöjjenek ki en fitetek

Bocs momdenérzt de ezt ko kellet irjam magamból

2016. febr. 28. 22:41
 6/6 A kérdező kommentje:

5: Igyekeztem megérteni, amit írtál. szótárat is mellékelhettél volna. A rövid válaszom: Találj elfoglaltságot magadnak.

A leírtakból pedig tisztán látom, hogy gőzöd sincs arról, hogy mi van külföldön.

2016. febr. 28. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!