Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Debrecen környékén vannak még...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Debrecen környékén vannak még normális fiúk?

Figyelt kérdés
Vannak még,Hajdú Bihar megyébe rendes aranyos srácok?
2016. febr. 27. 22:20
 1/10 anonim válasza:
vannak :D
2016. febr. 27. 22:23
 2/10 anonim ***** válasza:

vannak, de rondák b-szd meg! unalmasak már az ilyen kérdések

tanulj inkább!

én is inkább tanultam volna csjaozás helyett

annyi felszínes liba miatt szívtam már és még fogok... bár tanultam volna inkább és szereztem volna jó jegyeket

2016. febr. 27. 22:30
 3/10 anonim ***** válasza:
A menekult taborba tuti talalsz egyet az mindent meg tenne az allampolgarsagert
2016. febr. 27. 22:30
 4/10 anonim ***** válasza:
A normális fiúk már megöregedtek. :P
2016. febr. 27. 22:58
 5/10 anonim ***** válasza:

Ha tudnad,mennyi...:D Rengeteg rendes,aranyos fiut ismerek. Csak jo korokben kell mozogni.

16/L debreceni

2016. febr. 28. 03:37
 6/10 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne. Legfôképp olyanok érdekelnének, akik a nô megszerzése után nem hanyagolják az apróságokat, a kis figyelmességeket.
2016. febr. 28. 12:12
 7/10 anonim ***** válasza:
Én normálisnak tartom magam, csak sajnos van rajtam egy kis felesleg.... :/
2016. febr. 28. 14:33
 8/10 anonim válasza:
Én is normálisnak tartom magam, csak sajnos még nem találtam meg a megfelelő leányzót. 19/f debreceni
2016. márc. 2. 20:15
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem akarom hirdetni magam, de úgy általában engem is annak tartanak :) Huszonéves Hajdú-Bihar megyei srác...
2016. márc. 25. 23:23
 10/10 anonim válasza:
héhé!!!!!!! mi az, hogy már megöregedtek?????? vannak még normálisakXD mint én például. Ha szeretnétek ismerkedni akkor írhattok nyugodtan;) 15/f 174cm 54kg sportos
2017. ápr. 17. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!