Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról ha egy lány kezdeményez?
Figyelt kérdés
Egyre többet hallom fiúktól hogy ők jobban szeretik ha a csaj kezdeményez nekik akár csókban vagy járásban..Ez ciki?Én még mindig furcsának tartom.16/L2016. márc. 2. 22:46
11/14 anonim válasza:
nem igaz, hogy mindenki csak szexet akar, aki mer kezdeményezni, de az tény, hogy az egyszerűbb srácok általában kevésbé szoktak gátlásosak lenni. ők többnyire rámenősebbek, bevállalósabbak, macsóbbak, ami többnyire tetszik is a lányoknak. viszont aztán kapcsolatban nem mindig felelnek meg, mert csapongóbbak, hűtlenebbek, erőszakosabbak is gyakran szoktak lenni.
a kedvesebb, romantikusabb, sokszor okosabb srácok meg gyakrabban gátlásosak, tapasztalatlanok, félénkek, így próbálkozni se mernek, pedig ha egyszer lehetőséget kapnak, akkor ők lehet, hogy sokkal odaadóbbak, figyelmesebbek, kedvesebbek és hűségesebbek.
persze kivételek és átmenetek is bőven vannak, ahogy minden általánosítás, ez sem igaz minden helyzetre és mindenkire.
12/14 anonim válasza:
Nem túl szimpatikus, ha egy lány kezdeményez, mert nyálcsorgatásnak tűnik nekem valahogy...és én azt szeretem, ha egy lányban van tartás (főleg tekintve a mai lányokat...). De a felfogásom ellenére imponáló.
13/14 anonim válasza:
ahogyan a fiúk esetében, úgy a lányoknál sem mindegy, hoogyan történik a kezdeményezés. persze a fogadtatás mindig attól is függ, hogy a másik fél hogy érez irántad és mennyire örül emiatt a közeledésnek. ha eleve nem tetszel neki, akkor szinte mindegy, mit mondas neki. de még ha nyitott is a közeledésedre, egy rosszul megválasztott stílusú kezdeményezés ellenszenvet válthat ki. nem mindegy, hogy csak finoman kifejezed az érdeklődésed, vagy rögtön szerelmet vallasz, netán rögtön ágybabújni akarsz a másikkal. egyikkel sincs feltétlenül gond, ha a másik pont vevő a dologra abban a formában. de ha nem, akkor lehet, hogy rögtön elszúrtad a rosszul megválasztott közeledéssel, míg egy okosabb indításból még akármi is kialakulhatott volna köztetek.
14/14 anonim válasza:
Szerintem csak nem tudják, hogy kezdeményezzenek. Nem mutatta meg nekik senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!