Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról ha egy lány kezdeményez?
Embere válogatja, de nálam nem lenne sem ciki, sem pedig huu de jó.
Kezdeményezés címszó alatt egy mosoly vagy egy "hívogató" pillantás is elég lenne...
Nem értem hogy a fiúk nem érzik magukat elég jónak a lányhoz nem elég magabiztosak vagy mi ez?
Én már kezdeményeztem srácnak jártam is vele és azt mondta hogy nem kezdeményezett mert jobbat érdemelnék nála.De ez hülyeség nem értem a fiúkat..Minek kell ilyen félénknek lenni:$
önbizalomhiánynak hívják. nagyon sok srácnak nincs mersze kezdeményezni, mert nem tudják, mit és hogyan csináljanak, félnek a kudarctól, ha volt is benne részük korábban, akkor az még erősítheti is bennük az érzést, hogy nekik nem sikerülhet. nem árt nekik egy kis segítség néha a lányoktól.
,-))
vannak lányok, akik azt mondják, hogy aki nem képes kezdeményezni, azzal nem is mennének semmire. de ez szerintem túlzás. attól, hogy nem mer egy srác kezdeményezni és kell egy kis segitség, hogy beinduljon a kapcsolat, attól még akár jobban is működhet, mint mással...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!