Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit gondoltok arról ha egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok arról ha egy lány kezdeményez?

Figyelt kérdés
Egyre többet hallom fiúktól hogy ők jobban szeretik ha a csaj kezdeményez nekik akár csókban vagy járásban..Ez ciki?Én még mindig furcsának tartom.16/L

2016. márc. 2. 22:46
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
90%
Azt hogy kezdhetnetek gyakrabban is
2016. márc. 2. 22:48
 2/14 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem nem nőies viselkedés futni egy fiú után
2016. márc. 2. 22:50
 3/14 Unpredictable ***** válasza:
83%

Embere válogatja, de nálam nem lenne sem ciki, sem pedig huu de jó.

Kezdeményezés címszó alatt egy mosoly vagy egy "hívogató" pillantás is elég lenne...

2016. márc. 2. 22:52
 4/14 anonim ***** válasza:
88%
Nincs ebben semmi furcsa
2016. márc. 2. 22:55
 5/14 Sahara :) ***** válasza:
86%
Én úgy vagyok ezzel,hogy az a fél kezdeményezzen,aki többet akar/érez.
2016. márc. 2. 23:01
 6/14 A kérdező kommentje:

Nem értem hogy a fiúk nem érzik magukat elég jónak a lányhoz nem elég magabiztosak vagy mi ez?

Én már kezdeményeztem srácnak jártam is vele és azt mondta hogy nem kezdeményezett mert jobbat érdemelnék nála.De ez hülyeség nem értem a fiúkat..Minek kell ilyen félénknek lenni:$

2016. márc. 2. 23:02
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos azok akik kezdeményeznek azok azért ilyen magabiztosak, mert csak a szex érdekli őket. :( és dobálják a csajokat
2016. márc. 2. 23:08
 8/14 A kérdező kommentje:
És akkor kezdeményezzenek a lányok mindig?:'D
2016. márc. 2. 23:12
 9/14 anonim ***** válasza:
91%

önbizalomhiánynak hívják. nagyon sok srácnak nincs mersze kezdeményezni, mert nem tudják, mit és hogyan csináljanak, félnek a kudarctól, ha volt is benne részük korábban, akkor az még erősítheti is bennük az érzést, hogy nekik nem sikerülhet. nem árt nekik egy kis segítség néha a lányoktól.

,-))

vannak lányok, akik azt mondják, hogy aki nem képes kezdeményezni, azzal nem is mennének semmire. de ez szerintem túlzás. attól, hogy nem mer egy srác kezdeményezni és kell egy kis segitség, hogy beinduljon a kapcsolat, attól még akár jobban is működhet, mint mással...

2016. márc. 2. 23:13
 10/14 A kérdező kommentje:
Hát igen igaz.)
2016. márc. 2. 23:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!