Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek lehet ebből valami?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehet ebből valami?

Figyelt kérdés

Van egy fiú akivel neten ismerkedtem meg. Rengeteget hülyéskedtünk és hajnalig beszéltünk telefonon, és egy idő után rájöttem hogy nagyon megkedveltem. És valami oknál fogva ő is engem. Egyetlen probléma hogy szinte a világ másik végén lakik...

őszinténszólva mostmár kegyetlenül szeretem és elvileg nyáron tudunk találkozni

Ti ha a haverotok ilyen kapcsolatba akarna belemenni támogatnátok? Mert én féltem elmondani mert tudom mekkora baromságnak hangzik...

16/l

2016. márc. 2. 16:32
 1/1 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt ennyi idősen ne erőltesd. Még felnőtteknél is necces egy távkapcsolat, de ilyen fiatalon, amikor tapasztalnod kéne, hogy testi/lelki aspektusaiban hogyan épül fel egy párkapcsolat, akkor ez a dolog nem segítene rajta. Szerintem maradjatok barátok, találkozhattok is nyáron, de komoly kapcsolatot ne tervezz ezzel a sráccal a távolság miatt.
2016. márc. 2. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!