Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebből lehet valami vagy adjam fel?
Figyelt kérdés
Van egy srác. Facebookon ismertem meg. Két és fél hónapig beszélgettünk mire találkoztunk. Amikor végre összejött a találkozó elmentünk sétálni, meg leültünk egy padra beszélgetni. Bár más világban élünk,(mert ő ilyen "menőbb, bulizós, páwafiu" én meg egy átlag lány, aki nem is nyomi de nem is népszerű), szerintem jól elvoltunk. + órát voltunk együtt, nevettünk, nem volt kínos csend sem. A tali végen nem volt csók vagy ilyenek, bár én ezt az első talin nem is akartam. De miután elindultunk már rá 10 percre írt is. De utána napról napra kevesebbet beszélünk, amit már mondtam is neki hogy zavar, és végül ő volt megsértődve, hogy nem értem meg őt, hisz sok dolga van így a szünetben például dolgozik. Én igyekszem, de valahogy már semmi sem ugyan olyan amióta találkoztunk. Már nem ugyanolyan izgalmasak a beszélgetéseink, szavakban beszélünk, és a régi tonna szívecskék helyett épphogy írunk már, pedig amikor kérdeztem hogy akar e még majd találkozni, igent mondott, de lehet csalódott a kinézetemben a talin, de akkor nem értem minek írogat még és ráz le. Segítsetek mit tegyek mert nagyon tetszik a srác csak ez így nem valami jó. :( előre is köszönöm:)2015. dec. 28. 20:40
1/2 anonim válasza:
Csak simán elfoglalt. Beszélj meg vele egy következős talit és kiderül mi lesz. :) Bocsi, de most több minden nem jut eszembe
2/2 anonim válasza:
Lehet valóban elfoglalt, én is az vagyok. Én egész évben dolgozom a gimi mellett, most téli szünetben is. Bár én állattenyésztésben, így ott hétvégén, éjjel nappal toppon kell lenni. emiatt ne sértődj meg és ne kételkedj benne, mert lehet ő is ugyanígy szeret, csak tényleg nincs rá ideje. Én is például szentestén, reggel 3.45-től 21.00-ig nyomtam a melót, utána kinek lenne kedve még jókedvűen beszélgetni. ??!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!