Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ebből lehet valaha valami? L

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebből lehet valaha valami? L

Figyelt kérdés
Mióta megismertem a fiút, nagyon tetszik nekem. Idősebb nálam picit, és van barátnője, de a lány messze lakik, másik városban. Mivel egy társaságban vagyunk a fiúval, gyakran találkozunk, bár néha a többiek nélkül is összefutunk, ilyenkor mindig jól elvagyunk, ha többen vagyunk is legtöbbször velem foglalkozik és beszélget, nagyon kedves szokott velem lenni, interneten is gyakran beszélünk, köszönéskor és búcsúzáskor meg szoktuk egymást ölelni, múltkor pedig hajnalig fent voltunk egy haverunknál, nagyon álmos voltam, ráhajtottam a vállára a fejem, ő meg simogatta a térdem és a fejemre hatotta az övét, többször előfordul, hogy ha többet vagyunk, engem néz, ha oda nézek elfordítja a fejét, volt már példa arra is, hogy fogta a kezem. Lehet esély rá, hogy többet érez irántam? És a barátnője? Kellenék neki? Vagy esélytelen? Légyszi segítsetek... 19 éves... Én 16 vagyok
2016. jan. 12. 22:08
 1/3 anonim ***** válasza:

3 variácio lehet.

1 kellesz neki csak még nm biztos benne ezért még tartja a kapcsolatot a barátnőjével

2 lehet hogy egy nagyon kedves barátnak tekint téged és ezért jobban oda figyel rád stb

3 az is lehet hogy csak egyszerüen vonzonak tart de nem szeret

de sztem az első és kellesz neki :) csak ha probálkozol nálla sztem ugy csináld hogy a barátságotok megmaradjon

2016. jan. 12. 22:12
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ :)
2016. jan. 12. 22:14
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem akarok szőrszálhasogató lenni, de a 3 év és a pici az nem egy fogalom.....:) De nyilván belefér.

Én nem tudom, lehet-e valami belőle. De nekem kizáró ok lenne párkapcsolatra ez a viselkedés, nyilván azért, mert van barátnője. Undorító és tiszteletlen azzal a lánnyal szemben az ilyen magatartás.

De ha el tudod magad képzelni egy ilyen tulajdonságokkal rendelkező ember mellett, akkor csak csináld. Ebben az esetben össze is illetek.

2016. jan. 13. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!