Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek a szép bögyös, formás, faros kb.16-18 éves igazi nőnek kinéző csajok, vajon valaha rá fognak izgulni az alig 50 kilós, kisfiús, cuki testemre?
Figyelt kérdés
Mert a kis pisis 11 évestől 15 évesig lapos kislányos, szű, de b-szni nem akaro csajok folyton ostromolnak h tetszem nekik és járnának velem. De hiába szépek meg cukik, ha b-szásra még nem készek velem! Nekem egy igazi szexéhes, perverz, huncut, mégis jó társaság, beszélgetőpartner, imádnivaló csaj kéne barátnőnek, aki már nőies és imádja is a szexet meg igényli. Az ne tévesszen meg, hogy genetika kisfiús testbe zárt, attól még kanférfiállat vagyok. F-vsz ki van,hogy egy nő sem néz úgy rám, de kis lányok meg jaj de cuki, jaj de hlyes már unom. -.-2015. jún. 25. 14:06
2/9 detto00 válasza:
Én rá se nézek az 50 kilós "cuki" fiúkra akik ugy akarnak felnőttek lenni hogy v nyakú pólót hordanak meg mindegyiknek ugyanolyan sérója van....
4/9 anonim válasza:
16 évesen ne nevezd magad férfiállatnak , inkább kisfiú vagy még.
5/9 SoundscapeToArdor válasza:
Elfelejtetted elküldeni, hogy hány éves vagy. Meg hogy alapvetően hogy közelíted meg a célcsoportodat.
6/9 anonim válasza:
Így ahogy leírtad magad,én se állnék veled szóba :D egy bögyös faros 16L
7/9 anonim válasza:
Hát ez ellen tehetnél... szedj fel pár kilót vagy gyúrj de szerintem ha valaki ilyen vékony kisfiús az nem férfias és taszító.
9/9 anonim válasza:
"kanférfiállat"
Ugye tudod, hogy egy kapcsolat nem csak a szexualitásról szól? Sőt elég nagy szégyen, ha neked erre kell egy lány. Tudod a nők általában férfiakat keresnek, akiket nem a hormonjaik irányítanak, hanem az agyuk, olyanokat, akik érettek és tudják a dolgok következményeit. Csak gondolj bele lenne egy barátnőd lefeküdne veled, és teherbe esne. Mit tennél? Támogatnád, és vele lenné, hogy szülje meg, elmennél dolgozni, hogy megélhetést teremts a kicsinek, vagy magára hagynád és abortuszra kényszerítenéd, azaz, hogy megölje a saját gyereketeket. Várj ezzel még jó néhány évet, és egy helyesírási szótárat mindenképp szerezz be. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!