Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj lehet ebből?

Figyelt kérdés

Egyedül nevelem a fiamat és egy probléma merült fel.

Fiam (16) a minap bemutatta a barátnőjét aki egy nagyon aranyos mosolygós 19 éves "kislány" A lánnyal semmi baj sincs, látom, hogy a fiam is boldog mellette és szeretik egymást. Azt mondták, hogy féltek nekem elmondani a kapcsolatukat, mert mi van ha dühös leszek. De miért lennék? Láttam, hogy fülig ér a szája mindkettőnek.

Fiam még nem hozott haza egy lányt sem. Jól telt az a pár óra míg itt voltak és mikor mentek el meghallottam, hogy azt mondja a lány a fiamnak, hogy annyira aranyos apukád van. Ez azért kicsit jól esett. :)

Na de a probléma: hívott a fiam anyja (volt feleségem) hogy azonnal vessek véget ennek a kapcsolatnak, mert túl idős a lány és így lesz meg úgy lesz. Bírósággal is fenyegetett, hogy hozzá fog kerülni a fiú, hogy ha ezt nem teszem meg.

Szerintem ehhez nincs joga. Soha sem fogom őket ez miatt szétválasztani vagy ellenezni ezt a kapcsolatot. Mit tehetek?

2015. dec. 25. 14:22
 1/9 anonim ***** válasza:
57%

A r****c! Bocsánat. Hagyjad. Mégis mit mond a bíróságnak? Hogy feljelent, mert apa létedre nem teszed tönkre a fiad párkapcsolatát, amivel mellesleg semmi probléma nincs? Különben is, a fiad 16 éves, jogában áll (már 14 éves kortól) eldönteni, hogy melyik szülőjénél akar élni. Úgyhogy neked semmitől nem kell félned, mert ha a fiad úgy akarja, hogy veled legyen, akkor veled lesz, ráadásul a r*****cnak nincsen semmilyen olyan érve, ami miatt feltétlen el kéne tőled venni a gyereket.

Úgyhogy aggodalomra semmi ok! :)

2015. dec. 25. 14:31
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

A lehető legnyugodtabban mondd azt neki: "Nyugodtan fordulj bírósághoz!"

Ha csak ijesztgetni akart, ezzel felidegesíted, ha meg tényleg feljelent, és azzal érvel, hogy a fiad jár azzal a lánnyal, úgyse nyeri meg a pert.

2015. dec. 25. 14:36
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggódj, nincsen félnivalód.
2015. dec. 25. 14:38
 4/9 anonim ***** válasza:
16%
én csak az nem értem hogy egy 19 éves nő mit akar egy kis fiútol a lánynak biztos van valami lelki baja mert azért ez se nagyon normális dolog :D
2015. dec. 25. 14:50
 5/9 anonim ***** válasza:
41%
Ja ebbol univerzalis balhe lesz.. neg zarcsokkentes.
2015. dec. 25. 14:52
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Baj nem lehet nem is kell figyelni a fenyegetésre
2015. dec. 25. 14:56
 7/9 A kérdező kommentje:

4-es! Hát igazából ilyen idősen még talán feltűnő a korkülönbség, de ha szeretik egymást, akkor mindegy. :)

Köszönöm a válaszokat. Ha megint hív, akkor elküldöm melegebb éghajlatra. :) Legyen mindegyikőtöknek szép karácsonya!

2015. dec. 25. 15:13
 8/9 anonim ***** válasza:

A bíróság kiröhögné, ha meghallaná a volt feleséged panaszát! A nő csak dühös, bár semmi oka nincs rá. Mert idősebb a lány, mit árthat a srácnak? Ha ártani akar neki, akkor nem a korai miatt lesz....

Boldog Karácsonyt!

2015. dec. 25. 16:00
 9/9 Stark2000 ***** válasza:
100%
Ez biztos, hogy beteg. :D Nem értem, mi baj lehetne ebből. Bíróságra nyugodtan mehet. Hozzávágnak egy szaloncukrot egy adag nyugtatóval, és elküldik a bús... ilyen dologgal még rendőrségre is röhej lenne menni. xD Ez most eléggé kiégetett így este fele. :D Hát a fiadnak további remek időtöltést kívánok a barátnőjével, neked pedig Kellemes Ünnepeket és Boldog Karácsonyt! :) Feleségeddel meg ne foglalkozz.. felesleges.
2015. dec. 25. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!