Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebből lehet komoly kapcsolat, vagy mire számítsak?
Figyelt kérdés
4hónapja megismerkedtem egy fiúval,minden nap beszéltünk,viszont volt egy kis szünet,nem beszéltünk 1hónapig.Túl sok volt neki hogy minden nap beszéltünk,viszont nem találkoztunk!Igaz kb egy órára lakunk egymástól,nem jött össze,halogattuk a találkozást.Viszont egy ideje már újra beszélünk,mondta hogy sajnálja hogy így viselkedett.Így mindketten úgy gondoltuk hogy találkozni kellene.Megbeszéltük hogy együtt megnézzük a tüzijátékot,20.-án.Így végre találkoztunk.Ott is mindta hogy jó hogy újra beszélünk,és örül hogy végre találkoztunk. Elhívott SZINre,hogy mennyjünk együtt. Mondtam neki hogy jó,miért ne?!Tehát együtt megyünk majd. Igazából volt téma,megkérdeztem és azt mondta hogy jól érezte magát és szívesen találkozna velem még,az este végén megkérdezte hogy haza kísérjen-e,viszont én azt mindtam hogy nem kell,mert csak 10perc az út,viszont ő biciklivel volt,meg nem Szegedi,este is volt úgyhogy nem volt rá szükség. Majd megkérdezte hogy adhat-e puszit mondtam hogy igen,adott két puszit,utánna én is adtam neki egyet,majd megoleltem.Még aznap írt,ahol mégegyszer elmondta hogy jól éreztr magát stb.Azóta minden nap beszélünk(mindig ő ír) én nagyon szeretném ha komoly kapcsolat alakulna belőle.Szerintetek a leírtak alapján lehet ebből komoly kapcsolat? én 16leszek(lány) ő 18lesz(fiú)2015. aug. 22. 18:09
2/4 anonim válasza:
Oh de jó volt olvasni. c:
Naná simán lehet. :)
3/4 anonim válasza:
Igen téleg jó volt olvasni, remélem lessz belőle,meg szerintem lessz is.
4/4 anonim válasza:
Ezt tényleg jó volt olvasni. :')
Szerintem is lehet ebből komolyabb. :)
Legjobbakat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!