Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Komoly kapcsolat céljából hol...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komoly kapcsolat céljából hol érdemes ismerkedni?

Figyelt kérdés
18 éves srác vagyok, jelenleg nincs kapcsolatom, gyakran jártam eddig bulizni, de rájöttem hogy az ottani lányok nagy része csak egy éjszakás kalandokat akar. Persze az sem rossz, de messze nem olyan mint egy normális kapcsolat. Utcán, vagy egyéb helyeken meg nem nagyon szeretnék leszólítani vad idegeneket. Sokat szemezgetek lányokkal, de általában ezekből sem lesz semmi :) valami ötlet? 18/f
2015. júl. 24. 01:25
 1/5 anonim ***** válasza:

Na ez engem is erdekel! 

16/L

2015. júl. 24. 01:27
 2/5 anonim ***** válasza:
Mi baráti társasággal nem bulizni járunk,hanem csak beülünk valahova beszélgetni,iszogatni, ilyen helyeken lehet kifogni normális embereket.:) 17/L
2015. júl. 24. 01:31
 3/5 anonim válasza:
Engem is érdekelne. 17/f
2015. júl. 24. 06:48
 4/5 anonim ***** válasza:
Ne hozzunk létre egy oldalt ennek? Hm, esetleg egy fb csoport?
2015. júl. 24. 18:36
 5/5 anonim válasza:
én támogatom az fb csoportot :)
2015. júl. 24. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!