Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ez a kapcsolat? Érdemes folytatni?
4 hónapja vagyunk együtt. Túl vagyunk már pár dolgon (ujjazás, kinyalás, kiverés). Lefeküdni nem akarunk, ahhoz extrán fiataloknak tekintjük magunkat, de aggódok, hogy már az sem normális amiket csináltunk. Mi a teendő?
{nem azért csináljuk, hogy menők legyünk, senki sem ezekről a dolgokról, kizárólag egymásnak akarunk kölcsönösen örömet okozni}
14/L (a barátom szintén 14)
igen, tudom, csak az a probléma, hogy nagyon sokan (kb a fél osztályom) azért csinálja, mert ez poén/menő és "mert mért ne"... Én ezt az élet formát elítélem, szerintem nem emiatt kell ilyen dolgokat csinálni.
tulajdonképpen azt hiszem először vagyok szerelmes, jól érzem magam vele, mindent el merek neki mondani, és feltétel nélkül szeretem. köszönöm szépen, nagyon megnyugtattatok!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!