Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 éves beleszeret egy 14 évesbe - mi sülhet ki ebből?
Kérnék egy videót, amikor a pasi közl ia csaj apjával
"Jó napot kívánok, Béla vagyok, 30 éves, és szívesen elvenné ma lánya szüzességét. Midnkét végen. Amúgy tök rendes csávó vagyok, és imádo ma lányát. Főleg a testét. Szólíthatom "papának"?
Röhej az egész.
Lehet jó dolog, mert jó szük a luka.
Te pedig mehetsz a sittre majd.
Szép történet volt.
Nem mehet börtönbe ha a lány elmúlt 14, és az aktus mindkét fél beleegyezésével történt.
(egyébként a kérdező nem említette, hogy a 14 éves a lány)
sztem inkább a 14 éves szeret bele a csávóba
én egyrészt jó nagy lúzernek tartom azt,aki 30 éves korában leáll egy 14 éves lánnyal .biológiailag lehetne ugye a lánya is,de ami fontosabb,hogy nagyon eltérő életszakaszban vannak. a lány még általánosba jár valószínű, a férfi meg már évek óta dolgozik,önellátó.
túl nagy a generációs szakadék.nem mondom,hogy nem működne,de nagyon kicsi az esély arra,hogy évekig együtt legyenek.max ideig óráig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!