Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy heteró és egy homó srác lehetnek csak haverok, vagy előbb-utóbb a meleg beleszeret a másikba?
Lehetnek haverok. Nekem is van homo haverom. Semmi baj ezzel, csak nem nagyon érdekel a szerelmi-szexuális élete. Ha kérdezek is, max annyit, hogy van-e valakije.
A közös érdeklődésünk nem ez, de sok más.
Abszolút lehet... alapból nem voltam soha szerelmes hetero srácba. Engem valahogy az agyam letilt, ha heterokról van szó és nem tudok beléjük szeretni. Más kérdés, hogy valakit vonzónak tartok-e (nyilván a barátaim között is van ilyen), de ezt soha nem mondanám neki flörtölési szándékkal. Tisztelem őket annyira, hogy nem próbálom megváltoztatni őket, és ők sem próbálnak engem. Szerintem ez így fair. :)
25F m
Én heteró srácként kimondottan szeretem a melegeket.
Tök jó társaság, és szerintem a nagy részük helyén tudja kezelni a dolgokat.Tudja,hogy nem egy ligában játszunk,úgyhogy nem táplál hiú reményeket :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!