Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Titeket ez mennyire zavarna?
Sajna elég izzadékony vagyok és a tenyerem elég gyakran izzadt. Hiába mosom meg, csinálok vele akármit is. Akkor kezd el általában izzadni, hogyha egy minimális stressz/idegesség (nem az agresszív félére gondolok:D) rámjön.
Szóval a kérdés: Mennyire lenne ez taszító számotokra? Gondolok itt a kézenfogva sétálásra és a hasonlókra.
Sajnos ez egy vegetatív dolog, emiatt nem hiszem, hogy valaha is elmúlna, de ha nem foglalkozol vele annyit, akkor csökkenhet :) Sajnos sokszor volt velem olyan, hogy nem picit stresszes lettem egy helyzetben, ez beindította az izzadást, utána pedig már amiatt voltam ideges, hogy izzad, amitől még jobban, és egy ördögi kör alakult ki, próbáld elfogadni, és akkor lám nem fog olyan mértékben.
26 N
Egyébként szerintem nálad is ez lehet: [link]
Előbb-utóbb szerintem kinövöd.
Mellesleg engem nem zavarna! :)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!