Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok titeket zavarna ha (? )
Figyelt kérdés
Gondolom akkor kezdem a bemutatást :D Főleg 16-18 körüli lányok válaszát várom. A srác akiről mesélek jól néz ki, Mensa IQ testen 130körüli volt az eredménye (hivatalos), ha beszéltek vele levágjátok róla, hogy eszméletlen okos, kedves. Nem tudom mi nevezhető alternatívnak manapság, de megmerem kockáztatni, hogy a zenei ízlése,és a véleménye a világról annak nevezhető. Ugye eddig semmi gond vele? Na most jön a problem. A srác évek óta depressziós. Erre gyógyszert szed. Az antidepresszánsnak fura kis mellékhatásai vannak. Minden embernél más. Nála ez az impotencia (?) kb. Vagyishogy nehezen áll fel neki, de ha felállt onnantól fogva kb semmi gond. Namármost. Nektek ez probléma lenne? Vagy elfogadnátok ezt a srácot partnereteknek? Pont emiatt nem is foglalkozik párkapcsolattal, mert retteg attól a pillanattól amikor ez kiderül. Várom válaszaitokat! :D2016. jan. 6. 20:32
1/9 anonim válasza:
ha ennyire okos miért nem tud gyógyszerek nélkül kigyógyulni belőle? ezzel csak többet árt magának.Én nem szednék olyat ami miatt impotens legyek,bármit csak azt ne :D mellesleg ha így folytatja egy idő után már nehezen se fog
2/9 A kérdező kommentje:
A depresszióból nem lehet csak úgy kigyógyulni. Az agyadban nem megfelelő arányban vannak jelen bizonyos anyagok. Akármilyen okos vagy ezt gondolkodással nem oldod meg.
2016. jan. 6. 20:47
3/9 anonim válasza:
Viszont ki lehetne más gyógyszereket is próbálni.
Aminek nincs ilyen mellékhatása.Valóban a legtöbbnek megvan ,de a Brintellixnek pl.nincs.
Ez egy viszonylag új gyógyszer.Nézzetek utána.
F40+
4/9 anonim válasza:
kilehet belőle gyógyulni akaraterő kérdése,az agyban játszódik az egész olyan mint egy labirintus,ha ügyes vagy kijutsz könnyen belőle saját erőből is,ezt azért mondom mert én is voltam olyan időszakban amitől sokan lehet eret vágnának de elhatároztam magam hogy kimászok a veremből és elérem amit akarok és sikerült,a gyógyszer csak jobban szét csesz,a valóságot csak még tompábban fogod felismerni ha nem próbálsz meg önerőből 1 ről a 2 re jutni
5/9 anonim válasza:
Az hogy nehezen áll fel engem aztán nem zavarna, tökéletesen megvagyok szex nélkül:D Az hogy depressziós viszont picit igen...De csak mert sajnálom..persze ettől még simán összejönnék vele, nekem imponál ha valaki okos:) 18l
6/9 anonim válasza:
Engem nem zavarna. Én is voltam depressziós, tudom, hogy milyen nehéz. Viszont én is ajánlanám a gyógyszer váltást. Magamból kiindulva én csak azért nem hagynám el, mert nem áll fel neki :D Ha mindenkét fél jól kijön egymással, és megvan az a bizonyos mentális vonzalom is, akkor nem lehet gond :) Tény, hogy sok idő és türelem kell ahhoz, hogy rendbe jöjjön az ember, viszont ha olyan lányt talál, aki tényleg normális, akkor ahhoz is kell majd idő, amíg eljutnak addig a szintig, hogy ez a probléma felmerüljön :D A gond talán az lenne, ha azt látnám, hogy évek óta depressziós és a gyógyszeren kívül nem próbál sehogy kimászni belőle.
7/9 anonim válasza:
Nem zavarna.
Inkább segíteném abban, hogy gyógyuljon. De nem mert zavar a mellékhatás, hanem hogy jobb legyen neki.
18/l
8/9 anonim válasza:
130-as IQ az miért eszméletlen okos? Ezt ki is emeli magáról, ami még furcsább. Az igazán okos emberek nem érzik szükségét, hogy bizonygassák a dolgot. Tiniként mindenki alternatív...
A kérdésre válaszolva: Megpróbálhatná gyógyszeres kezelés nélkül kezelni a depresszióját... A kérdés a tini párkapcsolatokba került, ezért gondolom az illető tinédzser és már most erős gyógyszereket szed, ami impotenciát okoz. Ez javulni innentől nem fog...
9/9 anonim válasza:
Ezek a gyógyszrek tényleg nem tesznek jót!!!Tapasztalatból mondom.Eleinte csak nehezen áll fel,de később egyáltalán nem fog!Vagy csak nagyon ritkán,és még csak nem is fogja kivánni a sexet.A gyógyszer abbahagyása után is lesznek gondok.Vigyázzon vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!