Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Titeket ez mennyire zavarna?
Sajna elég izzadékony vagyok és a tenyerem elég gyakran izzadt. Hiába mosom meg, csinálok vele akármit is. Akkor kezd el általában izzadni, hogyha egy minimális stressz/idegesség (nem az agresszív félére gondolok:D) rámjön.
Szóval a kérdés: Mennyire lenne ez taszító számotokra? Gondolok itt a kézenfogva sétálásra és a hasonlókra.
Ha nagyon izzad ( értsd: folyik a kezéről es nincs 40 Celsius-fok) az eléggé zavarna, de ha csak kicsit izzad es esetleg nyár van, akkor nem igazán zavarna
Hany eves vagy?
Engemet egyáltalán nem zavarna
14l
Nekem is egy csomoszor izzad a kezem, meg a honajam is. Akkor is ha nincs is olyan meleg v nem sportolok. Egyszeruen a stressz miatt. Szoval en elfogadnam....
15/L
Én is kicsi korom óta izzadékony vagyok, a kezem, a lábam és a hónaljam. Nem tudok ellene mit tenni, ez van. Serdülőként, gimnáziumban nagyon zavart, nem éreztem emiatt magam telejs értékűnek, féltem, ha lesz egy barátom, mit fog szólni stb... A legjobb barátnőm a mai napig, mindig nagyon megértő volt, szalagavató próbákon is, bár izzadt, ő volt az, aki úgy megfogta a kezem, még meg is lepődtem, hogy nem undorodik, ő mindig csak mosolygott rám, aztán idővel emgértettem, hogy emiatt nem szabad utálnom magam. Majd jött az első szerelem, és láss csodát, a mai napig emlegeti a barátom, ha szóba jön, hogy ő ezt mennyire szereti bennem, olyan különleges vagyok tőle, és teljesen normálisnak tekintem már. :)
26 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!