Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beszéljek vele megint vagy ne?
Figyelt kérdés
Hol ismerkedjek lányokkal? Múltkor discoban próbáltam ismerkedni de nem jött össze semmi hiába kedveskedtem egy lánnyal meghívtam italra sokat dumáltunk de lerázott a végén.. Próbálkozni szeretnék discoban megint de tanácsokat szeretnék kérni hogy hogyan szólítsam le a lányt először vagy mit csináljak hívjam meg valami italra?Lányok ti mikor álltok szóba egy fiúval?2016. febr. 10. 21:29
1/4 A kérdező kommentje:
A kérdést ugy értem hogy aki lerázott azzal próbáljak meg megint beszélni vagy ismerkedjek továbbra is discoban?
2016. febr. 10. 21:32
2/4 anonim válasza:
Szerintem hagyd azt aki lerázott. Próbálkozz másoknál :)
3/4 anonim válasza:
1. Azzal aki lerázott ne foglalkozz. 2. Ne a Disco-ba ismerkedj :D persze attól függ mit keresel a nőkbe.
4/4 anonim válasza:
A discoba a lányok csak az ingyen italért mennek, szerintem ott nem érdemes ismerkedni. Hány éves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!