Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hívjam el megint randizni? Hogy beszéljek vele megint?
Figyelt kérdés
A sulidiscoban megtetszett egy lány. Nagyon szép volt, hosszú szőke hajú és fogszabályzós. Mielőtt rávettem volna magam, hogy felkérjem, bekaptam egy rágót. Elég sokáig táncoltunk, mikor félrevontam és megcsókoltam. Ez volt életem első csókja... ám pechemre a rágóm beleragadt a fogszabályzójába! Rettenetesen éreztem magam, mikor szétváltunk és a fogszabályzóján ott fityegett a rágóm...A körmeivel kellett kikapargatnia az apró darabokat... Hogyan szólitsam meg megint? :)2011. máj. 2. 00:27
2/2 anonim válasza:
Mond neki azt,hogy megismételhetnénk még egyszer!És ígérd meg,hogy most nem fogsz rágózni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!