Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beszeljek megint vele?

Figyelt kérdés
Van egy srac kb egy fel eve beszeltunk utoljara , nem tudom mi lett valahogy elmaradt nem beszeltunk , addig nagyon sokat beszelgettunk . Most irjak ra msn-en? Nekem nagyon tetszett es meg mindig tetszik. Lehet , hogy akkor rajott , hogy tetszik nekem es eert nem irt. Nem szertenek leegni most elotte , hogy rairok es megprobalunk "beszelgetni"
2009. nov. 20. 17:33
 1/8 anonim ***** válasza:

Miért tartod gáznak, ha valakivel "beszélgetni" akarsz?!

Írj neki...

2009. nov. 20. 17:36
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem próbáld meg! Egy próbát megér:D
2009. nov. 20. 17:37
 3/8 A kérdező kommentje:
azert gaz mert "lerazott" es akkor en megint beszelek vele. Sajnos nem latok bele egy pasi fejebe , lehet en komplikalom mindig tul a dolgokat.
2009. nov. 20. 17:38
 4/8 anonim ***** válasza:
Egy srác akkor ráz le, ha a nyakán vagy és már idegesíted. Legalább is ez az én helyzetem. Én azt ajánlom, írj rá de ne mindig! Heti 1-2x.
2009. nov. 22. 22:27
 5/8 anonim ***** válasza:

Írj neki de először talán csak közömbös hangnemben aztán meglátod h reagál.

Hajrá !!!

2009. nov. 22. 23:36
 6/8 anonim ***** válasza:

Esetleg nem fordulhat elő, hogy Ő nem csak beszélgetni szeretett volna veled és megunta, hogy egy helyben topogtok? Mivel jó szokás szerint nem írtad az életkorod, így a válasz sem lehet pontos.....

F/24

2009. nov. 23. 07:53
 7/8 A kérdező kommentje:

18 ak vagyunk mindketten . Nos vegul beszeltem vele , es nagyon jol elbeszelgettunk de o nem ir sose ram .

Feltette ezt a kedest miert nem irtam ra eddig , akkor mondtam neki miert mindig en kell lepjek es mondta o enm szokott senkire rairni. (Nem tudom mennyire hidjem el neki)

En nem szeretnek egyhelyben topogni de most nem mondtahom meg neki ( szerintem ) hogy nem josz egyet randizni ?!

2009. nov. 23. 13:36
 8/8 anonim ***** válasza:

jól tetted h ráírtál!!

amúgy én se szoktam ráírni senkire, pedig lány vagyok szoval ez még nem is nem függő...

nah de sok sikert neked!

2009. nov. 23. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!