Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beszeljek megint vele?
Miért tartod gáznak, ha valakivel "beszélgetni" akarsz?!
Írj neki...
Írj neki de először talán csak közömbös hangnemben aztán meglátod h reagál.
Hajrá !!!
Esetleg nem fordulhat elő, hogy Ő nem csak beszélgetni szeretett volna veled és megunta, hogy egy helyben topogtok? Mivel jó szokás szerint nem írtad az életkorod, így a válasz sem lehet pontos.....
F/24
18 ak vagyunk mindketten . Nos vegul beszeltem vele , es nagyon jol elbeszelgettunk de o nem ir sose ram .
Feltette ezt a kedest miert nem irtam ra eddig , akkor mondtam neki miert mindig en kell lepjek es mondta o enm szokott senkire rairni. (Nem tudom mennyire hidjem el neki)
En nem szeretnek egyhelyben topogni de most nem mondtahom meg neki ( szerintem ) hogy nem josz egyet randizni ?!
jól tetted h ráírtál!!
amúgy én se szoktam ráírni senkire, pedig lány vagyok szoval ez még nem is nem függő...
nah de sok sikert neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!