Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szeressen megint belém a barátnőm?
A szerelem nem csak a másikon múlik (akibe szerelmesek leszünk) hanem magunkon is, a szerelem önhipnózis is egyrészben.
Intimitás + szexuális vágy + közös jövőt illető elköteleződés a három fő alappillére.
De elsősorban az intimitásra és szenvedélyre, szexuális vágyra menj ki.
Építs komfortot az intimitásért, a szexuális vágyért pedig hódítsd meg, merj játszani vele, olykor eltolni magadtól ha valami nem tetszik. stb Szenvedélyt ébreszd fel.
Lehet nem fog tetszeni a tanácsom, de 10 év múlva belátod, hogy igazam van.
16 és 18 évesek vagytok. Minden előttetek áll. Elmúlt a szerelem, ideje tovább lépni.
Nem abban az életkorban vagytok, hogy már családalapításon gondolkozzatok. Ilyenkor nem a szeretetnek/bizalomnak/egyéb fontos dolgoknak kell együtt tartania a párokat.
Éljétek ki az életet magas lángon égetve. Most van rá időtök.
Millióból egy tinédzser kapcsolatból lesz komoly család idővel. Szerinted a ti kapcsolatotokra ez igaz? Amennyiben igen megérheti küzdeni..de miért is?
16 éves a lány. Most van a legváltozóbb időszakában. Szerintem rá sem fogsz ismerni 5 év múlva, nem hogy 10 év múlva. Teljesen más lesz a világnézete, más értékeket fog fontosnak vélni. Ez rád is igaz ugyanúgy.
Nincs értelme szenvedni ilyen fiatalon egy kapcsolattal. Amikor erőltetni kell a dolgokat, akkor bizony tovább kell állni.
9 hónap teljesen komoly már ilyen idősen. Annyit remélek irányodba, hogy ha odáig fajul a helyzet, hogy elkezdtek veszekedni is, akkor lesz annyi lélekjelenlétetek, hogy lezárjátok a kapcsolatot.
Természetesen kívánom neked, hogy egyik reggel ébredjen úgy a barátnőd, hogy ismét csak veled akar lenni 0-24ben.
----------
Utólagos okoskodásként még egy élettapasztalat amit senki nem tud fiatalon betartani.
Ahogy írtad: "legyünk barátok, de minden nap találkozzunk".
Nem szabad ilyen sűrűn találkozni. Ez égeti ki leghamarabb a párkapcsolatokat.
A ló túloldalára sem szabad esni és elhanyagolni egymás, de rengeteget számít az, hogy megtaláljátok a megfelelő arányt.
Gondolom nálatok is volt korábban hogy pár napig nem találkoztatok, amikor pedig igen, akkor az mennyivel jobb volt, mint amikor minden nap. Kell a másik hiánya, hogy vágyakozzunk az után, hogy láthassuk. Ez erősíti az érzelmeket is.
Sajnos nálatok ez már nem megoldás, mert ha most ritkábban találkoztok, akkor csak még jobban elhidegültök egymástól.
Ez is gond a legtöbb fiatal (és idős) kapcsolatban.
Nem elég érettek a felek a problémák megbeszéléséhez.
Legalább te felismerted ezt. Már csak neki kellene. Sajnos viszont 16 évesen ehhez nem feltétlenül elég érett még.
Sokszor említettem neki, hogy beszéljükmeg. Gyere üljünk le és beszéljük meg. Sajnos nem szeretné.
A megbeszélés hiánya miatt idáig fajult sajnos. Nem tudja, hogy mit csináljon, és kavarognak benne az érzelmek, látom rajta. Segítségre lenne szüksége, én próbáltam terelni, rá ébreszteni, hogy mi is az amit akar. Sajnos ez sem ment. Legelső kapcsolatom, előtte nem volt senki, tudom ezért azt mondjátok, hogy tapasztalatlan vagyok, de sokmindent tudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!