Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szeressen megint belém a barátnőm?
Az igazi szerelemnek nem mulik el a langja...szerintem nem kell ennyire ragaszkodni a lanyhoz,ha o mar nem szeretne folytatni...
Es ezt csak joindulatbol mondom
Sajnos, ragaszkodó típus vagyok, nem tudom el engedni, lehet, hogy nem férfias, de annyra szeretem, annyira fáj, hogy ezeket mondja, hogy sírnok érte.
Sajnos a lelkem nagyon érzékeny, de oda tudok lépni a komolyabb dolokban. Nem mentem bele gyerekként,nem mondom, hogy most nem vagyok az. De nem mentem bele semmilyen kapcsolatba, mert nem éreztem, hogy kell nekem lány az életembe. Mikor megismertem 1 éve, akkor éreztem azt hogy ő kell nekem. 3 hónapig ismerkedtünk. Nem siettem, hagytam, hogy az Ő tempójában menjen a dolog.
ami nem megy, nem kell erőltetni :) 9 hónap után még nem szabadna csökkeni a szenvedélynek, ez még mindig a kapcsolat eleje... szerintem hagyd menni. ez a maradjunk barátok amiket mondogat, ez azt jelenti h szakitani akar, csak vmiert nem elég bator kimondani... kár így erőltetni.. sztem gyerekes lehet még, nem akar komoly kapcsolatot.. ha te igen akkor keress tovább.
és nem neked kéne törni magad, hogy újra belédszeressen... mondom kár erőltetni.
utolsó vagyok.. szóval jobb most békében elválni, mint hogy egyszer osszeszedje magát és szakitson (esetleg amikor megismert mást)
hidd el, volt részem közös megegyezéses szakitasban, és olyanban is amikor velem szakitottak... 1000x rosszabb a második..
nem lehet kierőszakolni a másik szerelmét, ha nem jön magától
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!