Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Kétszer megcsalt, mit tennétek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kétszer megcsalt, mit tennétek? (15/f)

Figyelt kérdés
Egy lány megcsalt engem, ott is hagytam, aztán még is különös vonzalmat érezem iránta. Másodszor is megpróbáltuk(hozzá teszem azt állította h miattam szakítottunk, ami nem igaz, hisz megcsalt.) Szóval adott nekem nagy nehezen egy második esélyt("mert hát én vagyok a hibás") aztán ugyanúgy megcsalt. Szerintetek érdemes még valamit tennem?
2016. febr. 9. 21:26
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd ott. Ne törődj vele. Keress egy normális lányt.
2016. febr. 9. 21:27
 2/10 anonim ***** válasza:
81%
Megcsalt és még ő ad neked esélyt.. Ne legyél már hülye lépj tovább és nőlj fel
2016. febr. 9. 21:27
 3/10 anonim ***** válasza:
Ember 2x is? Én ha 1x megcsalna kidobnám és fél év utan adnák neki ujj eséjt max! Es ha megin megcsal bye bye
2016. febr. 9. 21:31
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
A kis qrva....
2016. febr. 9. 21:31
 5/10 anonim ***** válasza:
62%
ajj de lökött ember vagy :D hát megcsal aztán még te könyörögsz neki h adjon esélyt? én már az első alkalom után nem veszem emberszámba az ilyen selejtet nem hogy adjak neki még egy esélyt azt meg h én könyörögjek? pff vicces
2016. febr. 9. 22:05
 6/10 Sidana válasza:
100%
Ha egyszer megcsalt valószínű még egyszer megteszi, ha kétszer megcsalt meg szinte biztos hogy harmadjára is megfog, úgyhogy nincs értelme. Ha szeretne nem tette volna meg, ráadásul még ő ad esélyt? Szerintem nincs miről beszélni ,hagyd ott..
2016. febr. 9. 22:56
 7/10 anonim ***** válasza:

Dobd ki a p*csába.:D

Röhejes, hogy még ő adott neked még egy esélyt, miután megcsalt. Az első után repíteni kellett volna, de így a második után végképp. Szerintem ne csinálj semmit, ne légy hülye, sok normális lány van még az utcán :)

2016. febr. 9. 23:04
 8/10 anonim ***** válasza:
*ne csinálj semmit ÉRTE
2016. febr. 9. 23:06
 9/10 anonim ***** válasza:

Dehogy érdemes.

Nem is értem, miért kapott második esélyt. Naiv vagy.

A csaj mentalitásával van a baj. Mondják, hogy ha a kutya a háznál jól lakik, nem megy máshova. Ez biztos igaz, de voltbarátom egyáltalán nem elégített ki se fizikailag se szellemileg, mégse csaltam meg, eszembe se jutott volna, pedig lett volna pár lehetőségem...

Hagyd a francba a csajt. Az ilyenek nem változnak. Légy erős, ne hagyd, hogy harmadszorra is behálózzon. Játssza a sértett kislányt, és még te könyörögsz neki... Neked se minden ok a fejedben, úgy tűnik :D

Ne ragaszkodj ennyire hozzá, lesz még más az életben. Ha hiszel az "igaziban", akkor sajnos le kell, hogy romboljam az illúzióidat, nem ő volt az. Fogadd el és lépj tovább. Nehéz folyamat lesz.

14/l

2016. febr. 9. 23:35
 10/10 anonim válasza:

Neeee neeeeeeeeee neeeeeeeeee!!!!

Ugyanúgy megfog csalni! Inkább keress egy normális lányt aki hűséges :) ne fuss utána mint egy kis kutya

2016. febr. 10. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!