Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kétszer megcsalt, mit tennétek? (15/f)
Dobd ki a p*csába.:D
Röhejes, hogy még ő adott neked még egy esélyt, miután megcsalt. Az első után repíteni kellett volna, de így a második után végképp. Szerintem ne csinálj semmit, ne légy hülye, sok normális lány van még az utcán :)
Dehogy érdemes.
Nem is értem, miért kapott második esélyt. Naiv vagy.
A csaj mentalitásával van a baj. Mondják, hogy ha a kutya a háznál jól lakik, nem megy máshova. Ez biztos igaz, de voltbarátom egyáltalán nem elégített ki se fizikailag se szellemileg, mégse csaltam meg, eszembe se jutott volna, pedig lett volna pár lehetőségem...
Hagyd a francba a csajt. Az ilyenek nem változnak. Légy erős, ne hagyd, hogy harmadszorra is behálózzon. Játssza a sértett kislányt, és még te könyörögsz neki... Neked se minden ok a fejedben, úgy tűnik :D
Ne ragaszkodj ennyire hozzá, lesz még más az életben. Ha hiszel az "igaziban", akkor sajnos le kell, hogy romboljam az illúzióidat, nem ő volt az. Fogadd el és lépj tovább. Nehéz folyamat lesz.
14/l
Neeee neeeeeeeeee neeeeeeeeee!!!!
Ugyanúgy megfog csalni! Inkább keress egy normális lányt aki hűséges :) ne fuss utána mint egy kis kutya
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!