Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tudom, hogy megcsalt, de azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudom, hogy megcsalt, de azt állítja, hogy csak kétszer találkoztak és csak egyszer csókolóztak? Hihetek e neki? Van értelme folytatni?

Figyelt kérdés
5 éve élünk együtt, közös ház, autó...közös tervek a jövőre nézve. Most hazaköltözött. de én még mindig szeretem.
2009. febr. 19. 11:34
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ha szereted, és mindenetek közös, akkor adj neki még egy esélyt, de figyelj rá jobban. Ne féltékenykedj, mert az megöli a kapcsolatotokat, de figyelj. Ha a második esélyét is elrontja hasonló dolgokkal akkor érdemes elgondolkodni azon, hogy hogyan tovább...

Persze beszélgessetek egy nagyot, hogy ez neked mennyire rosszul esett, csalódtál benne, mert szereted, és ha valami hiányzik neki, akkor próbáljátok inkább megbeszélni, minthogy másnál keresse.

2009. febr. 19. 12:00
 2/10 A kérdező kommentje:
Nagyon sokat dolgoztam, de csak azért, hogy elörébb tudjunk lépni. Kettönkért tettem, de valószínűleg ez vezetett a megcsaláshoz. 24 órás ügyeleteket húztam le hetente többször is. Nem voltam féltékeny el sem tudtam ezt képzelni róla. 30 évesen én vagyok a második nő az életében...
2009. febr. 19. 12:28
 3/10 anonim ***** válasza:
79%
ha egyszer megcsalt, megteheti még egyszer. Szerintem gondold át a dolgokat, van-e értelme bízni benne. És ha 3-4 év múlva ismét megcsal? Inkább most lépj ki ebből a kapcsolatból, mielőtt túl késő lesz.
2009. febr. 19. 13:54
 4/10 anonim ***** válasza:
71%
Hát engem aki 1x már megcsalt, annak a személynek előttem már nincs hitele, nem bízok meg többet benne.
2009. febr. 19. 14:09
 5/10 anonim ***** válasza:
92%

"Nagyon sokat dolgoztam, de csak azért, hogy elörébb tudjunk lépni. Kettönkért tettem, de valószínűleg ez vezetett a megcsaláshoz."

Jól látod.

Ha megoldást akarsz, akkor az előzőkön kívül még vissza kell venned a munkádból is. Sokkal jobban oda kell figyelned rá és a családodra. Ha nem teszed, az ugyanilyen rossz hatással lesz a gyerekekre is.

2009. febr. 19. 14:09
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi az őszinteségemért, de én az ilyen csak csók volt dumát már tizenévesen sem hittem el. Még ha csak csók is volt a párodnak valakivel, jó úton jár hogy továbblépjen és belekóstoljon a megcsalás izébe...Remélem nincs igazam, és ő más. De én nem hinnék neki.
2009. febr. 19. 14:59
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Inkább a kocsin és a többin osztozz vele most, mint évek múlva a gyereken!
2009. febr. 19. 17:16
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Aki egyszer megcsal másodszor is meg fog csalni!!!!
2009. febr. 19. 20:25
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mindenkinek! Majd megírom mi lett a történet vége, ha érdekel titeket.
2009. febr. 20. 06:26
 10/10 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a válaszokat! A szívemre hallgattam és megbocsájtottam neki, de hát mi mást is tehettem volna, hiszen a szerelemben nincs semmien logika. Nem lehetek biztos abban, hogy örökre mellettem marad, de ezt csak akkor tudhatom meg ha megpróbáljuk. Egy hónap telt el és eddig minden jól alakul, jobban mint előtte. Ja és lehet hogy hamarosan már 3-an leszünk. :)))
2009. márc. 10. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!