Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
Van egy lány,nagyon gyönyörű, tetszik nekem. Az a baj vele, hogy elég szomorú, azt mondta sok dolog történt mostanában, ezért elég szűkszavú,nem túl vidám. De azt mondja szeret velem beszélni, szerintem lehet velőle valami. Hogy tudom felvidítani? Ti mit tennétek?

2016. febr. 9. 20:48
 1/2 anonim ***** válasza:

Három tippem van:

1, Barátnőitől stb. valahonnan tudd meg, hogy mit szeret, vidd el olyan helyre amit kedvel, tedd azt amit szeret.

2, Próbáld meg felvidítani, érd el, hogy beszéljen a problémáiról, öntse ki a lelkét.

3, Próbáld rávenni, hogy menjen el pszihológushoz, egyéb orvoshoz, hátha ő tud valami olyasmit mondani amitől jobb lesz neki, mégis csak szakember.

Sok sikert! :D

2016. febr. 9. 21:08
 2/2 anonim ***** válasza:
Ahh en lenék ien hejzetbe😘
2016. febr. 9. 21:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!