Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire gáz ez így?
Figyelt kérdés
Van egy lány, aki tetszik nekem és tuomd, hogy én is tetszem neki. Régóta nem láttam, de fb-n sokat beszélgettünk. Viszont mostmár sokkal ritkábban beszélgetünk, mert mindig akkor csináljuk, ha én ráírok, ő nagyon ritkán ír rám. Ez ennyire természetes, hogy mindig a fiúnak kell írni?2016. febr. 8. 20:44
1/5 anonim válasza:
Szerintem írj neki, lehet arra vár
2/5 A kérdező kommentje:
De mindig írok neki, beszélgetünk 1-2 napig utána megint semmi 1 hétig. És újra írok...
2016. febr. 8. 21:24
3/5 anonim válasza:
Lehet, hogy félõs vagy nem akar nyomulosnak tûnni.
4/5 anonim válasza:
ha fontos neked és ő csöndesebb típus, akkor írj már rá. nem mer írni neked és most tök sz@rul érzi magát, mert azt hiszi nem fontos neked. wtf. vagy ha ilyenkor meggondoljátok magatokat hogy mégse fontos a csaj, legalább azt írjátok meg neki, hogy ne tépje ott magát könyörgöm és tovább tudjon lépni
5/5 anonim válasza:
Én személyszerint sosem írok/írnék fiúnak. Keressen ő ha annyira akar valamit. Ha normalis, nem lerázós a beszélgetéseitek alatt a lány akkor rád vár, higgy nekem. De azért ezt jó észrevenni az elején a fiúknak! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!