Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belehalhat a barátnőm ebbe az ártatlan poénba?
Figyelt kérdés
Barátnőm vegetáriánus ,és én ezt nem tudom elfogadni, hogy valaki ne egyen húst. Ma este nálunk volt és csináltam neki turmixot. Mikor vettem ki a hűtőből a gyümölcsöket megláttam a pacalpörköltet ,ekkor gondoltam egyet. Amíg ő a nappaliban tévézett addig én csináltam neki almás-banános-kakaóporos-vaníliás-pacalpörköltes turmixot.(persze az enyémbe nem tettem, biztos borzasztó íze lehetett) Jól van tévézés özben megiszogattuk stb. stb. aztán lefküdtünk aludni, viszont nekem most szörnyű lelkiismeret furdalásom van. Mi van ha meghal ? Multkor azt mondta ő még soha életében nem ett állati eredetű terméket. Mi van ha álmában sokkot kap?2016. febr. 5. 03:30
11/16 anonim válasza:
Nem csak taho vagy, hanem hulye is. Ettol max egy kellemes gyomorrontast fog kapni, es imadkozz h nem fog rajonni erre 👎💔
13/16 anonim válasza:
Szerintem viccev volt,csak kamunak is elég gyenge
14/16 anonim válasza:
Persze, nem jött rá az íze alapján, hogy valami nem oda való van benne. Na ne hülyéskedj már.
15/16 sajtfa válasza:
Jól tetted én minden nap teszek bele valami csemegét had szokja😉
16/16 anonim válasza:
inkább nézzd meg a földlakókat: https://www.youtube.com/watch?v=whxjxOe448s
És akkor talán kicsit jobban megérted, hogy egyes emberek miért vegák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!