Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belehalhat a barátnőm ebbe az ártatlan poénba?
Figyelt kérdés
Barátnőm vegetáriánus ,és én ezt nem tudom elfogadni, hogy valaki ne egyen húst. Ma este nálunk volt és csináltam neki turmixot. Mikor vettem ki a hűtőből a gyümölcsöket megláttam a pacalpörköltet ,ekkor gondoltam egyet. Amíg ő a nappaliban tévézett addig én csináltam neki almás-banános-kakaóporos-vaníliás-pacalpörköltes turmixot.(persze az enyémbe nem tettem, biztos borzasztó íze lehetett) Jól van tévézés özben megiszogattuk stb. stb. aztán lefküdtünk aludni, viszont nekem most szörnyű lelkiismeret furdalásom van. Mi van ha meghal ? Multkor azt mondta ő még soha életében nem ett állati eredetű terméket. Mi van ha álmában sokkot kap?2016. febr. 5. 03:30
1/16 A kérdező kommentje:
Ha nem lesz semmi baja elmondjam egyáltalán neki? Lehet jobb lesz ha elfogadom olyannak amilyen.
2016. febr. 5. 03:33
2/16 anonim válasza:
Nem fog bele halni. Kisebb korában biztos evett. De elég bunkóság tőled az ilyen. De szerintem meg amit te csináltál, pacal nélkül is valami írtó rossz , émelygős , hashajtó lehet.
3/16 anonim válasza:
Ez nagyon nem volt szep dolog toled!!!!!! Ha nekem elmondanad nagyon megsertodnek emiatt.
5/16 anonim válasza:
Nem fog belehalni de ha elmondod lehet el hagy... En biztosan elhagynalak mert nem tiszteled meg azt amit eldontottem valahogy igy remelem megerted nem tudok ugy fogalmazni mert nem vagyok magyar
6/16 anonim válasza:
Szerintem mondd el. De kérj tőle ezermillióegyszer bocsánatot közben. Ha hazudsz róla az idővel rosszabb leeht.
7/16 anonim válasza:
Undorító vagy.
Ha nem tudod elfogadni, minek vagy vele?
Amúgy, én meg beleköpök a kajádba, nem halsz bele, nem veszed észre, jó poén.
Szeretnéd?
8/16 anonim válasza:
Kamu kérdés vagy agyhalott a kérdező.
9/16 anonim válasza:
(ha nem kamu kérdés)Ne mond el.Nem akkora dolog ez az egészségére nézve.Más az elveit tekintve.De épp ezért ne kockáztass.
Valószínűleg okultál belőle.
10/16 anonim válasza:
Annyira egy hülye vagy már ne is haragudj meg csinálsz neki egy gusztustalan turmikszot hát komolyan ha nem fogadod el akkor àhh
2016!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!