Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen ruhakat, cuccokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen ruhakat, cuccokat hordjak, hogy ne tunjek artatlan kislanynak?

Figyelt kérdés

Milyen szinu, milyen tipusu cuccokat? 23L

Eddig eleg szinesen oltoztem(pink, kek, sarga, zolt valami feherrek kombinalva)

2016. jan. 30. 19:44
 1/5 RRR ***** válasza:
nem csak a cuccoktól függ,hanem az egyéniségedtől is és a kisugárzásodtól is
2016. jan. 30. 20:00
 2/5 A kérdező kommentje:
Hat eddig barki megismert, mindenki azzal jott, hogy milyen aranyos, ba'jos vagyok...
2016. jan. 30. 20:04
 3/5 anonim ***** válasza:
és ez miért baj?
2016. jan. 30. 20:13
 4/5 Titusztitusz ***** válasza:
Térdig érő, hátul felvágott szoknya, harisnya, magasszáru csizma...(Ha már egyszer téli idő van jelenleg...)Ilyen szerelésben nemigen fog senki sem holmi "ártatlan kislánynak" nézni...Inkább egy csinos nőnek...
2016. jan. 30. 20:13
 5/5 anonim ***** válasza:

Tökmindegy, mit veszel fel, ha így nézel ki.

27 éves fejjel ugyanezzel küzdök (azaz már feladtam), Hosszú vörös haj, magas sarkú, szoknya az alap, gyakran sminkelek, hordok különlegesebb felsőket, rövid szoknyát, de igazából tökmindegy. Azt mondják hogy csinos vagyok és elegáns, de nem szexi. Más egy garbóban is tüzes démon, nálam semmi. Van ez így :D

2016. jan. 31. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!