Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha valaki egy személyben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki egy személyben csalódott párkapcsolata során, akkor sokan miért bosszulják meg ártatlan, új embereken?

Figyelt kérdés

Gondolok pl arra, hogy egy pasi nagyon szerelmes volt, de a lány megcsalta, vagy csúnyán szakított vele, és ezt nem a lánnyal rendezi le, hanem ezentúl csak kihasználja és megbántja a lányokat, mert az az egy tapasztalat alapján úgy gondolja, minden lány ilyen és megérdemlik. Több hasonló srácot ismerek, mint be szeretném vallani, és ez nekem megdöbbentő. Nőknél is van ilyen, és komolyan, fel nem tudom fogni ennek a logikáját.

Engem is csaltak már meg, szakítottak velem nagyon csúnyán, csalódtam az éppen aktuális pasiban... És mégsem gondolom, hogy az összes férfi ilyen, és bosszúból én is mindet meg fogom csalni mert biztos a másik is csal engem, vagy hasonlók... Nem értem a logikát, komolyan, az egy adott személy volt az, aki szemétkedett, a többi miért lenne ugyanolyan? Egy valakiben megrendült a bizalmam, de miért ne bíznék valaki olyanban, aki teljesen más, és nem adott okot a bizalmatlanságra?

Megdöbbentően sokan élnek így, ismertségi körömben is, hallomásból is sokról tudok, meg itt GYK-n is sokszor látom. Érdekel a magyarázata, hogy ez miért lehet? Miért másokon bosszulják meg egy ember rossz tetteit?

2015. márc. 2. 10:15
 1/3 anonim ***** válasza:

Mert úgy kezdenek új kapcsolatba, hogy közben a régi emlékeiben élnek.....

Legtöbbször azok viselkednek így akiket elhagytak, és legbelül egyfajta sértettséget éreznek, és nem akarják elfogadni azt ami velük történt.

37F

2015. márc. 2. 11:55
 2/3 anonim ***** válasza:
"Dögöljön meg a szomszéd tehene is." Hallottál már erről? Ha valakinek szar, legyen másnak is az. És mert mindenhatónak képzeli ilyenkor magát az ember, amikor mások érzelmeivel játszadozik.
2015. márc. 2. 12:02
 3/3 anonim ***** válasza:
Érdekes... Nem egyszer átgázoltak rajtam, kihasználtak (gondolok itt az 1-2-3 'éjszakás kalandra'), a volt pasim kishiján agyon vert, de mégsem jut eszembe, hogy az ellenkező nemmel úgy bánjakk ahogy leírtad!
2015. márc. 9. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!