Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor mi van?

Figyelt kérdés

Ha jól olvasom , minden 2.-3. azon sír , hogy a fiúk nem kezdeményeznek a maradék 1-2 meg azon , hogy ki mit reagálna ha megszólítják és ott megjön a sok szép kommentálás , hogy ő elhajtaná , ne szólítgassák le stb... Akkor most ,hogy is állunk ? :D

17/F

2016. febr. 1. 17:57
1 2
 1/13 anonim válasza:
elkerülik egymást az emberek..xD
2016. febr. 1. 17:59
 2/13 anonim ***** válasza:

Szarul...

16/f

2016. febr. 1. 18:00
 3/13 A kérdező kommentje:
Azt tudom , hogy szarul mert azt észlelem is :D
2016. febr. 1. 18:01
 4/13 anonim ***** válasza:
xd 21. század
2016. febr. 1. 18:05
 5/13 anonim ***** válasza:
Sajna ez van. Mindenki rinyál h nincs senkije, akinek meg lehetne az nem foglalkozik vele.
2016. febr. 1. 18:09
 6/13 A kérdező kommentje:
Azt hittem fognak lányok is írni , de erre nem tudnak ezek szerint semmit írni :D
2016. febr. 1. 18:39
 7/13 anonim ***** válasza:
Akkor mint lány válaszolok. Igen, sírunk h nem kezdeményeztek, csak nem tudom miért. Ma már a csajok szólítják meg a fiúkat, akik meg elhesegetik őket v szépen v csúnyán. Na de akkor ezeknek h lesz bnőjük és egyszer az életben feleségük? Nem értem. De aki meg normális fiú ők meg annyira kis cuki csenedesek, h ők meg pont az olyan lányoknak jönnének be, akik szintén csndesek, és itt se történik semmi. Hogy miért? Nem tudom! Nem értem, felfoghatatlan! Mi megszólítunk, elküld. Ha meg nem, akkor se jobb a helyzet, mert ő nem kezdeményez. Ki fog halni a világ...
2016. febr. 1. 18:46
 8/13 anonim válasza:
Én mint lány,a büdös életben nem küldtem el senkit aki oda jött hozzám kezdeményezni xdd Csak ugye nem mindegy hogy rendesen ismerkedni akar vagy azzal kezd h csá, jó a s.gged, d..nk?
2016. febr. 1. 18:50
 9/13 A kérdező kommentje:

Korotok ?

Utolsó hidd el ha olyan lenne a stílusom nem kérdeznék ilyet :)

2016. febr. 1. 19:15
 10/13 anonim ***** válasza:

#7-es vagyok. És rosszul válaszoltam. Ha odajön hozzánk persze, Jöjjön. Nem küldünk el senkit. Miért tennénk?

És 15 vagyok

Tényleg Bocsi, a szövegértés úgylátszik nem meg... :(

2016. febr. 1. 19:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!