Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi legyen vele?
Figyelt kérdés
Nemrég megismertem egy nálam 10 évvel idősebb fiút. Nagyon aranyos, meg minden, jót beszélgettünk. Aztán küldött egy képet, bennem pedig tudatosult egyrészt hogy "úristen tényleg ott az a 10 év!" Másrészt pedig hogy...hát annyira azért nem helyes ahogy elképzeltem. Személyes találkát is szeretne. Mit csináljak? Várjam ki a találkát és döntsek utána? Fogalmam sincs mit érzek iránta de félek ha ezt elszalasztom, sokáig, talán sose találok még egy ilyen kapcsolatot (mert nyilvánvaló hogy szeretne valamit)2016. febr. 1. 17:02
1/7 anonim válasza:
Találkozz vele, és utána kiderül, hogy hogyan tovább.
2/7 Stark2000 válasza:
Én megvárnám a találkozót, és utána döntenék. Lehet, hogy nagy befolyást tenne a döntésedre és máshogy néznél rá /jó / rossz értelemben/.
3/7 anonim válasza:
Hány éves vagy?
De tök mindegy is, ne légy hülye, a 10 év sok, nem tudsz normális kapcsolatot keresni?
4/7 A kérdező kommentje:
Nem igazán sajnos...nincs hol
2016. febr. 1. 17:41
5/7 anonim válasza:
Nincs hol.....ennek meg nincs értelme? Jobb ez?
6/7 lilom8 válasza:
várd ki a találkozo végét 10év nem olyan sok az belefér a történelem erre nem egy két példát adot már léci irjál majd kiváncsi lenék a döntésedre
7/7 A kérdező kommentje:
Mindenképpen! :)
2016. febr. 4. 15:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!