Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés

Én és a barátom mar 1 éve együtt vagyunk, minden jól megy, de valamiért ő nem akar haza vinni, ha rákérdezzek, hogy miert nem akkor tereli a szót.

Mit csináljak?

2016. jan. 27. 23:04
 1/7 anonim ***** válasza:
lehet nem ápol jó kapcsolatot a szüleivel vagy a szegyelli a szüleit esetleg
2016. jan. 27. 23:06
 2/7 A kérdező kommentje:
A szüleivel is jóba van és nincs velük baj...:(
2016. jan. 27. 23:12
 3/7 heyitsadrii ***** válasza:

Amikor látod,hogy nincs dolga (nem fog rögtön elrohanni etc..)akkor kérdezz rá ,és beszéld meg vele.Oké,most nem segítettem sokat,tudom.😅De ennél lényegretörőbb és egyszerűbb megoldás nincs,szerintem.

Lehet nem épp rendmániás a barátod vagy kicsi a azobája,esetleg vannak a lakásban fura tárgyak,kiskori képek kirakva amiket nem akarja hogy láss.Majd mesélj,mert ötletem sincs más,hogy miért lehet.😃 Lehet a végén valami olyan kis dolog miatt nem vitt hozzájuk,amire csak ő gondolta,hogy ez gáz.

2016. jan. 28. 00:11
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem szegyelli a házukat.
2016. jan. 28. 03:20
 5/7 anonim ***** válasza:

Lehet hogy a szülei gyűjtögető életmódot folytatnak, a ház az udvar tele van mindenféle tárggyal, szeméttel és ezt szégyelli elötted.

Lehet, hogy nagyon szegények.

Finoman kérdezz rá, és ne hagyd hogy tereljen.

2016. jan. 28. 07:55
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a tanácsokat:)

Mindenképpen az marad, hogy megbeszelem vele... Van egy sejtesem, hogy az a baja, hogy nekünk több házunk is van stb. Es emiatt fél, hogy nekem nem tetszene az ővéké, de láttam mar képet az udvarról es a ház belsejérol is, semmi baj nincs velük, ráadásul nagyon jo környéken laknak és egyatalan nem szegények ezért is állok tanácstalanul.

Ma talalkozunk, ugyhogy ráfogok kérdezni, csak annyira furán érzem magam.

2016. jan. 29. 09:46
 7/7 A kérdező kommentje:

Azt mondta, hogy számára nincs jelentősége.

Most ez mi?

2016. febr. 1. 21:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!