Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt kérte a barátnőm. Fiúk, lányok, szerintetek?
Figyelt kérdés
A barátnőm azt kérte, hogy középen szedjem a szemöldökömet (máshol nem kell), mert kicsit zavarja, hogy össze van nőve. Engem viszont nem zavar, így is megfelel, sosem szedtem, persze, azért néha szórakoznak vele a barátaim is. Amúgy nem b*zis egy kicsit, ha kiszedem? Ti mit gondoltok? Jogosan kérte ezt, titeket is zavarna? Fiúk, ti megsértődnétek ezen? Azért nem esett jól. Nem olyan durván van összenőve, de azért tényleg látszik.
19/F és 18/L
2016. jan. 23. 19:09
11/15 anonim válasza:
Szerintem kiszedheted, ettől nem leszel b*zis. Bár, ha ennyire odzkodsz tőle...
12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm, felpontoztam minden válaszolót. Akkor azt hiszem, ennyit tényleg igazán megtehetek.:)
2016. jan. 23. 20:25
13/15 anonim válasza:
De én nem is igazán értem, hogy miért lenne meleges. Pont annyira meleges mint hónaljat borotválni például. Azért van különbség a között, hogy nőiesen elvékonyítod a szemöldöködet, meg hogy minimálisan szeded.
14/15 anonim válasza:
Nem gyakori az ilyen fiúknál,de biztos okkal kérte.Örülj neki,hogy öyzinte.
15/15 anonim válasza:
Szedd ki, ha zavar. Ha majd megakarja mondani, hogy milyen ruhát vegyél fel, akkor viszont elgondolkozhatsz egy továbblépésen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!