Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt kérte a barátnőm. Fiúk, lányok, szerintetek?
A barátnőm azt kérte, hogy középen szedjem a szemöldökömet (máshol nem kell), mert kicsit zavarja, hogy össze van nőve. Engem viszont nem zavar, így is megfelel, sosem szedtem, persze, azért néha szórakoznak vele a barátaim is. Amúgy nem b*zis egy kicsit, ha kiszedem? Ti mit gondoltok? Jogosan kérte ezt, titeket is zavarna? Fiúk, ti megsértődnétek ezen? Azért nem esett jól. Nem olyan durván van összenőve, de azért tényleg látszik.
19/F és 18/L
Heló!
NEkem úgy nő ott, hogy hüylén néz ki, mert 10-15 szálról beszélünk. Énmindig kiszedem ott. Nem, máshol nem, hónaljam rövidre nírom, intim rsézen is "karban van tartva", de midenhol marad a szőr. Csak ott nem.
Egyik simerősömnek voltaképp egy egyenes volna a szemoldoke, de már ő is kiszedi - énis modntam neki, hogy marha hülyén áll neki -, és jobban néz ki így.
Örülj neki, hogy a barátnőd foglalkozik veled, és tleejsen normálisan közöld vleed valamit. Leglaább próbáld ki.
Ne szedd, az nem jó, mert erősödni fog.
Használj szörtelenítő krémet, az egy idő után véglegesen kiirtja!
Csak nehogy a szemedbe kend mert akk mehetsz az orvoshoz!
Nekem éveken át az orromban levő szőr okozott problémákat, mindig begyulladtaka szőrtüszők, folyt az orrom, minden bajom volt tőle, de elhasználtam kb egy doboz szörtelenítő krémet heti egyszeri szőrtelenítéssel, és már egyáltalán nem nő semmi az orromban pedig 2 hónapja nem kentem bele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!