Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért kell vigyázni a falusi...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell vigyázni a falusi lányokkal?

Figyelt kérdés
Bejön egy lány, aki faluba lakik. Pár százan laknak ott. Én városi vagyok, de páran mondták, hogy nagyon vigyázzak velük. Mire vigyázzak? Miben mások?
2016. jan. 21. 04:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
amugy meg falu nemfalu tökmindegy ez kb ojan h laksz v hol v nagy városi vagy v v mi kis eldugot szarba elsz ahol fx se jár xd
2016. jan. 21. 09:50
 12/16 anonim ***** válasza:
A falusiakkal hát azért mert ott szinte mindenki rokon... (Tapasztalat) hiaba mondjatok hogy nem.... Van ag en varosomnal is egy falu ahol szinte olyan mint egy nagy család... Az oregapa atment mi den non azok meg teherbe estek es igy falu lett... Nos van ahol mas a helyzet... En ha valasztanom kene megprobalnek egy falusi lanykat az biztos mert olyan hazias eggyutt elni sokkal jobb lehet mint egy varosival.... Mindenhol vannak kivetelek szóval nem azt mondtam hogy biztosan mindenki rokona a falubol hanem azt hogy van olyan falu is...
2016. jan. 21. 10:40
 13/16 anonim ***** válasza:

Akármilyen hihetetlen, ott is ugyanolyan emberek élnek, mint városon.

Ha valaki meg "más", az nem azért más, mert falusi, hanem mert egyszerűen olyan a személyisége.

Bár szerintem ezt átgondolni nem kell ám nagy ész.

2016. jan. 21. 11:22
 14/16 anonim ***** válasza:
Látszik, hogy az egész életedet a betontömbök mögött töltöd és a számítógép mögött. Így a világ sötét előtted. Ott is ugyanolyan emberek laknak, mint a városban. Szerinted mire kéne vigyáznod...? Ilyen kérdést feltenned.
2016. jan. 21. 13:16
 15/16 A kérdező kommentje:
Nem olyan városba lakok mint mondjuk Budapest, hanem kisváros. Amúgy meg azért kérdeztem, mert mondták már egy jó páran.:D Nem azért mert én találtam ki
2016. jan. 21. 20:36
 16/16 anonim ***** válasza:

Levág mint egy tyúkot :D

Viccet félretéve, én sokszor mondom, inkább vidéki barátnő, mint pesti. Nagyobb arányban vannak ott a családcentrikus, kevésbé karrierista lányok.

2016. jan. 21. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!