Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért kell vigyázni a falusi...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell vigyázni a falusi lányokkal?

Figyelt kérdés
Bejön egy lány, aki faluba lakik. Pár százan laknak ott. Én városi vagyok, de páran mondták, hogy nagyon vigyázzak velük. Mire vigyázzak? Miben mások?
2016. jan. 21. 04:54
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
0%
büdös koszos! fúj
2016. jan. 21. 05:16
 2/16 A kérdező kommentje:
Dehogyis. Most értelmes választ adjatok már. Mert tényleg kíváncsi vagyok, hogy mi az oka, hogy páran ezt mondják. Nem olyan falusi
2016. jan. 21. 05:41
 3/16 anonim ***** válasza:

Azért vigyázz mert az apja negkínál majd a jó kis kerítés szaggatóval :D

Amúgy nem tudom. Én még nem hallottam, hogy vigyázni kéne velük.

2016. jan. 21. 05:58
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
nekem volt falusi barátnőm semmi baj nincsen vele inkább a szülei furak... az apja tutj6a vilag szarrágója egy forintot nem költ sose... más az ízlésuk is a finom kajákat elég durván el tudják rontani es nekik az ízlik... de a csajjal bajom nem volt
2016. jan. 21. 06:26
 5/16 anonim ***** válasza:
66%
Nem kell velük vigyázni, sokkal tisztelettudóbbak, mint a városiak. Tudják, hogy a helyük a konyhában van.
2016. jan. 21. 08:24
 6/16 anonim ***** válasza:
gyájj dik he falurol gyütté <-mert valameik így beszél:'D
2016. jan. 21. 08:44
 7/16 anonim válasza:
Nehogy aztán megkergessenek vasvillával.. :D
2016. jan. 21. 09:33
 8/16 anonim válasza:
100%
Falusi lány vagyok én is. Nagy butaságot kerdeztel. Miért kell az emberekre cimkeket aggatni? Pl. Falusi, varosi. Mindegyik lány különleges, különböző. A falusiak semmivel sem masabbak és semmivel sem rosszabbak. Nyugodtan baratkozz a lannyal talán nem hív birkat nyirni :)
2016. jan. 21. 09:37
 9/16 anonim ***** válasza:
81%
de kaja valameiknek oan tájszólása van:D
2016. jan. 21. 09:40
 10/16 anonim ***** válasza:
Bár azt mondják, már falun is romlott a helyzett, de a falusi lány elvileg dolgosabb, szerényebb, hűségesebb, komolyabban veszi a kapcsolatot. A szülei is komolyabban fogják fel, ha akarsz valamit a lányuktól.
2016. jan. 21. 09:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!