Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyek jóba lányokkal?
Ne legyél b**i...
Én is ilyen voltam markold meg a golyóidat és menjél oda. Elvégre osztálytársak vagytok
Menj oda valakihez,aki szimpatikus és szívesen barátkoznál vele és mond azt"hé zsuzsi te meg tudtad csinálni ezt a házit.... vagy mondjuk te ezt a feladatot érted?" "volt házi ebből és abból?" Hol is van a xy terem?
Esetleg ha az egyik fiú barátod szokott lányokkal beszélni, akkor menj vele és te is kapcsolódj be a beszélgetésbe.
Süss el valami poént.
Ha pár szót már váltottál valakivel, akkor meg jöhet az hogy te vidéki vagy? busszal jársz?
Ha már valmilyen komunikáció volt már valakivel utána már sima az ut, bármiről beszélgethettek
Én most 10.es vagyok és van olyan osztálytársam akivel tavaly egy szót de váltottunk, de most meg tök jóba vagyunk. egyébként egy év múlva majd összeszokik az osztáyközösség és bárkit meg mersz majd szólítani
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!