Hogy lehet csajozni? Sziasztok félelmemben regisztráltam mert nem tudtam mi tévő legyek a lányokkal szemben. Remélem kapok hasznos ötleteket és tippeket.
Most mit csinálsz ha csajozol?
Én első körben olvasgatnék itt ebben a témában. Rengetegen kérdezik ugyanezt
attól függ mit értesz csajozás alatt - mik a céljaid. ha csak fel akarsz szedni valakit, akkor a érdemes olyanná válnod, mint azok a férfiak, akikért sok nő rajong.
ha más céljaid vannak, kicsit bonyolultabb.
pedig beszed nelkul nem fog menni.
Tudod mi a lenyeg a csajozasban? Legy magabiztos es add onmagad. 10 csajbol 9-nek nem fog bejonni, de lesz egy akinek igen es meg lehet probalni vele.
Gyakorlasnak probalj minel tobb lannyal beszelgetni, anelkul hogy valamit is akarnal toluk.
én nem ajánlom a filmeket, és ezt a beszélgetős dolgot is nagyon sokféleképp tudják értelmezni.
például pont a "beszélgetéssel" lehet "barátzónába" kerülni.
akkor már inkább a PUA tippek, és azokat is csak fenntartással, és semmit ne fizess nekik.
ez a szex és pszichológia oldala, ha érzelmet is akarsz bele vinni, annak jó a beszélgetés/ismerkedés velük (a női nemmel). de az igazság az, hogy ez is évekbe fog telni, mire kiismered a nőket, van aki 2 válás és 3 gyerek után jön rá, hogyan kellett volna. tehát az sem árt, ha folyamatosan kérdezel tapasztaltabb férfiakat (mindenfélét)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!