Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nemtudok donteni. Mit gondoltok?
Figyelt kérdés
Van egy baratom akit barminel elobbre tartok es nagyon szeretem. Szerelmes vagyok bele. Viszont van egy volt baratom is. A mostanival rengeteg problemank van amit probalunk megoldani de allandoan vitazunk. Nem erzem hogy egy hullamhosszon lennenk, teljesen mas mint en. A volt baratommal is veszekedtunk annyit amennyi egeszseges de emellett vele a leheto legjobban egy hullamhosszon voltunk. Barmit tudtunk egyutt csinalni, a jovorol is hasonlobb elkepzelesunk volt mint a mostanival. Teljes szivembol szeretem a mostani baratomat, de elgondolkozok hogy az elozovel mennyivel egyszerubb es neha jobb is volt minden. Akkor ot is szerettem de ennek ugye mar vege? Most meginogtam es nem tudom mit csinaljak. A mostanival rengeteget veszekszunk az elozovel viszont tenyleg jo paros voltunk. Nem tudom vissza akarok-e menni hozza. Sirhatnekom van attol hogy elveszithetem a mostanit, de vagyom a regi utan. Mit tegyeeek?:(2016. jan. 14. 21:05
1/5 anonim válasza:
Egyelőre ne menj vissza a régihez csak mondd el a mostaninak hogy nem akarsz veszekedni és nem akarod elveszíteni mert nagyon szereted az ember nem dob el egy kapcsolatot egykét akadály miatt....
2/5 anonim válasza:
Ilyenkor még biztos ne menj vissza az exhez! Ha majd 4-5 hónap múlva is ezt fogod érezni akkor esetleg elgondolkodhatsz ezen. Szerintem ez természetes, hogy az ember vissza gondol ilyenekre, néha nekem is szokott lenni :)
4/5 A kérdező kommentje:
ugg nagyon koszonom mindenkinek. igazabol nemtudom mit kene beszelnem az exemmel mert nemtudok donteni hogy mi legyen.:/
2016. jan. 15. 18:07
5/5 anonim válasza:
Mennyire vagy még jóban az exeddel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!