Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most őszintén, nektek, tinilányoknak mennyire számít a külső egy fiúnál?
Figyelt kérdés
12 és 17 évesekre vagyok kíváncsi, kérlek írjatok kort is :) ne féljetek a mínuszoktól, őszintén válaszoljatok :D2016. jan. 9. 14:05
11/21 A kérdező kommentje:
egézséges és ápolt alatt pontosan mit értesz?
2016. jan. 9. 14:26
13/21 anonim válasza:
Azt értem,hogy ne legyen túlsúlyos,szóval sportoljon és törődjön magával,de ne legyen egoista! :D
14/21 anonim válasza:
50-50 A L*f**zt.
Nem mind1 hogy kinek a f*rka jár benned. A külső a lényeg mindig...
15/21 A kérdező kommentje:
utolsó: elég durván írtad, de igazad van teljesen szerintem ;) viszont ide szerencsére még nem írt olyan álszent lány hogy a külső nem számít, hanem csakis a belső blabla
2016. jan. 9. 15:12
16/21 anonim válasza:
nem m1 a 80% ugyis eldob a 19%meg nem megy kapcsba 1% esély
17/21 anonim válasza:
90% a külső nekik 10% az, hogy havonta mondjon 1-2 szép szót. De valójában, ha jól néz ki a srác akkor is képesek a szépségért cserébe szenvedni mellette 1-2 hónapot, ha kőbunkó parsaz, hogy mutogathassák a barátnőknek itt más nem számít. A tinilányok 99%-a még magába a szépségbe szerelmes és nem a személyiségekbe :)
18/21 A kérdező kommentje:
utolsó: mintha én írtam volna a soraid, ebben a korban tényleg nincs szerelem, belső értékek, csakis felszínesség, felvágás a jó pasikkal..
2016. jan. 9. 18:52
19/21 anonim válasza:
Na és látjátok, pont ezért van az, hogy "mindegy milyen a belső"! Mert mi ez az általánosítás az előző két kommentben? :D Nekem persze számít a külső, de csak az első pár alkalommal, utána meg ha megfog a személyisége, édesmindegy hogy néz ki, nekem akkor is ő fog tetszeni. Kivéve ha olyan életfelfogású, mint ti, már bocsánat. :D Legyen ápolt, hogy ne rohanjak el tőle (ezt arra értem mosson hajat, ne legyen koszos a körme, stb.) de ne legyen ilyen swagyolo metroszexuális se.
16/L
20/21 anonim válasza:
sok srácot "szedtem össze"máraki anyám és más ismijeim szerint is ijesztő csúnya(amostanira is ez modják sokan ismeretséi kötömbe), de neekem bejjjjöööönnnn, ha másjnak csúnya akkor is. Van ilyen neéha. Fde a lányeg nálam egy fiuba: ne legyen elhízva(fuuuujjjj sujfeleslegg blööee), legyen szép fogsora és dús hja ogy bele turhassak a fürtjeibe :D 14/lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!