Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon magas vagyok?
Figyelt kérdés
nagyon utalim hogy ekkora vagyoo es felek hogy meg magasabb leszek nemakarok egy centit se noni mar
Pedig valoszinu fogok mert most vagyok 14/L
Es 162cm
2015. dec. 22. 13:08
1/18 anonim válasza:
162cm? miért lenne magas? Szerintem ez teljesen átlagos.
2/18 anonim válasza:
170cm magas vagyok és szerintem még ez is belefér
16/L
3/18 anonim válasza:
Nem magas vagy,hanem ostoba!
A magas nőkre buknak a pasik,ráadásul 162 cm,manapság még nőknél is alacsony!
26/N
4/18 anonim válasza:
inkább kicsi vagy :D hozzám képest biztost 176 cm
14/f
5/18 anonim válasza:
én fiúként 15 centivel magasabb vagyok nálad szóval bőven jó még ha 10 el több lennél is 16/F
7/18 anonim válasza:
162 mióta magas te úristen.... még talán nem is átlagos hanem alacsony is... 175 felett na az már magas.
14/F
8/18 anonim válasza:
Nem. Ez egyáltalán nem magas, én átlagosnak mondanám. Szerintem egy lány kb. 170-től számít magasnak.
9/18 anonim válasza:
Nem.
De lehet, hogy magas leszel :D
10/18 anonim válasza:
Én az alacsony csajokat bírom :D
17F
170cm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!