Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Lenne egy történetem. Nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lenne egy történetem. Nem tudom mit tegyek. Elolvasnátok?

Figyelt kérdés
Én egy 16 éves lány vagyok aki eddig azt gondolta hogy neki valamilyen szinten számít a külső. Most viszont nem tudnam ezt mondani. Ugyanis az a fiú akiről szo lesz, balesetet szenvedett. Az arca sérült. Lényegében felismerhetetlenné vált. A baleset előtt sem voltam oda a külsejéért, de a vonzalom meg volt mindigis. A baleset óta nagyon közel kerültünk egymáshoz, és úgy érzem hogy a külső eltorzulása ellenére beleszerettem. Akarom őt..! Volt köztünk már csók, és sok szajrapuszi, ölelkezés. De ez főként bulikban fordul elő. És nem tudom hogy neki ez mennyire komoly. Nekem akár egy puszi tőle az életet jelenti. De mégis mit tegyek hogy megkapjam. Barmit megtennék érte. Nem számít nekem hogy hogy néz ki. Sőt ebben a nehez időszakbanszeretnek mellette lenni, es lelket önteni belé hogy ne lassa magát máshogy. Csak vele akarok lenni. Segítsetek hogy mit tegyek annak érdekében hogy együtt lehessünk. Érzem hogy az esély meg van rá hogy megkapjam.

2015. okt. 13. 17:00
 1/5 anonim ***** válasza:
78%
Talán vele kellene ezt megbeszélned, nem olyanokkal, akik egyikőtöket sem ismernek.
2015. okt. 13. 17:17
 2/5 anonim ***** válasza:
73%
Hívd el valahová, sétáljatok, nézzetek meg egy filmet, valami előadásra bármire nézzetek el. Ha úgy alakul lehet csók is és a végén kérdezd meg, hogy ez randinak számított-e. :P Sok sikert, ha tényleg jóban vagytok és úgy érzed esélyed is van akkor szerintem teljesen sima ügy. Majd a "randiról" beszámolhatnál.;)
2015. okt. 13. 17:19
 3/5 anonim válasza:
100%

Ez igazán csodálátos

Csak arra vigyázz, hogy magadért szeret-e majd, vagy azért mert te leszel az egyetlen lány aki vele akar lenni

Nem szeretném ha csak kihasználná az érzéseidet

2015. okt. 13. 19:05
 4/5 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam hogy magamhoz hívom at, es megnézünk egy filmet, es beszelgetunk. Mivel nem tudom hogy merne-e sok ember közé menni ilyen arccal. Aztán remelem jol fog alakulni. Es idővel az erzeseimrol is beszamolok. És azt is remelem hogy nem fogja kihasználni ezt, kedves utolso válaszoló. Sajnos van valószínűsége amit irtal. Bárhogy is alakul, be fogok számolni nektek. Orulok hogy erdekel titeket. :) De ha meg valami ötlet van hogy mit hogy kene csinálnom, annak nagyon örülnék. :)
2015. okt. 13. 19:21
 5/5 A kérdező kommentje:
1. válaszoló!! Teljesen veletlenul a piros kézre nyomtam, pedig a zöldet akartam csak kicsit megcsúszott az ujjam. Ne haragudj!!
2015. okt. 13. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!