Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk! Ti elolvasnátok a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti elolvasnátok a barátnőtök naplóját? Vagy érdekel egyáltalán?

Figyelt kérdés
A barátommal már 5 hónapja együtt vagyunk .Tudja hogy naplót írok, viszont olyan mintha nem is érdekelné egyáltalán. Amikor összejöttünk azt hittem az lesz az első dolga hogy elolvassa, vagy hogy megnezegesse a cuccaim (nekem van egy pár idézetes könyv. Vagy iromány). Amikor ide jön általában ledobja magát a kanapémra és ott van egész végig. Fiúk titeket érdekelne a barátnőtök naplója, vagy hogy miket rajzolt írt stb. Régebben? Vagy nem is érdeklem annyira hogy elolvassa?

2015. okt. 6. 18:13
 1/5 anonim ***** válasza:

Én kíváncsi lennék azért rá ,hogy miket csináltál régebben stb... 1 napot biztosan rászánnék és jól elszórakoznánk rajta :)

Egyébként kérd meg a barátodat rá ,hogy olvassa el , vagy nézzen bele és rögtön kiderül hogy mi lesz a reakciója rá.

18/F

2015. okt. 6. 18:17
 2/5 anonim ***** válasza:
Őszintén szólva belenéznék de csak az azutáni részbe miután találkozott velem az azelőtti rész nem érdekelne semmi kedvem arról olvasni hogy mi volt az exeivel.
2015. okt. 6. 18:49
 3/5 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy fiúk válaszát várod elsősorban, de lányként én azt tudom erre mondani neked (már ha az is számít) , hogy lehet, hogy egyszerűen csak nem akar turkálni a magánéletedben. Mert egy naplóba nemcsak azt írhatja le az ember, hogy mik történtek vele, hanem a legbelsőbb gondolatait is, amiket nem mond el senkinek. Ha szeretnéd, hogy lássa, akkor esetleg mutasd meg neki, vagy ajánld fel, hogy nézze meg ha érdekli. (Mondjuk személy szerint én nem örülnék neki, ha bárki is elolvasná a naplómat pont azért, mert az érzéseimről meg a gondolataimról is írok benne.) Vagy esetleg említsd meg neki, hogy szoktál írogatni és örülnél, ha elolvasná és elmondaná róla a véleményét. Lehet, hogy nagyon is érdekli, csak magától nem meri megnézni, mert fél, hogy megsértődnél.
2015. okt. 6. 23:52
 4/5 #Nikii válasza:

Szia

Én sem fiú vagyok de volt úgy hogy naplót írtam és kimentem a szobámból a másik szobába gépezni és a naplóm ott felejtettem az asztalomon (többször is de csukva). És a bátyám bement a szobámba xboxozni de a naplómhoz hozzá se nyúlt. Később megkérdeztem hogy beleolvasott e vagy valami és mondta hogy nem érdekli.

2015. okt. 7. 13:10
 5/5 anonim ***** válasza:
Engem nagyon érdekelne hogy mi van benne, de az engedélye nélkül nem merném olvasgatni. Max celozgatnek ra ha meglatnam
2015. okt. 7. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!